Η παγίδα των αχρείαστων δηλώσεων

Κάναμε ξανά αναφορά για την επικοινωνιακή πανήγυρη που έχει στηθεί λόγω των περιβόητων και πλέον αμφιλεγόμενων μειώσεων και πως αυτό έχει εξελίχθη σε μπούμερανγκ για τη διοίκηση Ερωτοκρίτου. Το επικοινωνιακό επιτελείο της εταιρείας δείχνει να είναι παγιδευμένο και μέσα σε αυτά τα πλαίσια ενέργησε και στην περίπτωση του Νούνο Μοράις. Η προσπάθεια να σταλεί το μήνυμα ότι υπήρξε δήθεν διαπραγμάτευση και διαφοροποίηση των όρων του συμβολαίου που υπόγραψε πέρσι ο παίκτης έπεσε στο κενό. Αυτό επιβεβαιώθηκε από τις δηλώσεις του παίκτη αλλά και από το ότι η διοίκηση δεν έκανε καμία αναφορά περί μεγάλης ή μικρής μείωσης.

Η αλήθεια είναι ότι η διοίκηση δεν επιχείρησε καν να ακολουθήσει τακτικές όπως αυτήν με τον Μπέκμαν όταν είδε ότι ο Μοράις δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ ή να διαφοροποιήσει τους όρους του συμβολαίου του.

Η χάρη που έκανε ο Μοράις ήταν να μπει στην άχαρη διαδικασία να παρουσιάσει την χτεσινή μέρα ως σπουδαία!Οι χτεσινές δηλώσεις του Νούνο:«Σήμερα είναι μια σπουδαία μέρα. Συνεχίζουμε μαζί για άλλα δύο χρόνια και ποτέ δεν ξέρεις, η ζωή προχωρά. Έχουμε τους στόχους μας, θέλουμε να κάνουμε μια καλή σεζόν όπως την προηγούμενη και μετά θα δούμε τους στόχους που έχουμε μπροστά μας αυτά ατ δύο χρόνια. Είμαστε εδώ , θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα και θα κάνω και εγώ το κομμάτι μου»,.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!