Η προσοχή στην κλήρωση

Η σκέψη για τον προγραμματισμό, τους τραυματίες και τα διαρκείας μπαίνει στο ψυγείο εν αναμονή της κλήρωσης για τον πρώτο προκριματικό του ΟΥΕΦΑ. Γύρω στο μεσημέρι της Τρίτης θα γνωρίζουμε τον αντίπαλο μας όπως αυτός θα προκύψει από την κλήρωση που θα γίνει στη Νιον της Ελβετίας. Τα δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά αφού η ομάδα μας τοποθετήθηκε στο γκρουπ των δυνατών, γεγονός που επιτρέπει να είμαστε αισιόδοξοι ότι θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Και αυτό γιατί οι υποψήφιοι αντίπαλοι μας είναι ομάδες που στην πλειοψηφία τους προέρχονται από κατώτερα πρωταθλήματα (Λιχτεσταιν, Μάλτα, Ανδόρα, Σαν Μαρίνο).

Υπάρχουν φυσικά και δυο ομάδες από τα Σκόπια αλλά και την Αλβανία που ίσως να πρέπει να προσεχθούν περισσότερο, αλλά ο κόσμος μας απόλυτα δικαιολογημένα αναμένει ένα καλό ΑΠΟΕΛ το οποίο θα περάσει στο δεύτερο προκριματικό.

>

Η περσινή τραυματική εμπειρία πρέπει να ξεχαστεί ακόμα περισσότερο και ο καλύτερος τρόπος είναι μια καλή πορεία φέτος και για να γίνει αυτό θα χρειαστούμε και τη βοήθεια της θεάς τύχης.

Αναλυτικό, ο πίνακας για τον Α΄ προκριματικό του ΟΥΕΦΑ, έχει διαμορφωθεί ως εξής:

ΔΥΝΑΤΟΙ

1. Χάποελ Τελ Αβίβ (ΙΣΡΑΗΛ)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!