Η Τρόικα θα σώσει και την ομόνοια;

Η σημερινή μέρα είναι ενδιαφέρουσα για τους ομονοιάτες. Ο Μιλτιάδης Νεοφύτου ανακοίνωσε πέρσι περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ χρέη ανοίγοντας ένα μεγάλο θέμα προς συζήτηση για τους ίδιους τους ομονοιάτες αλλά και για όσους ασχολούνται με την οικονομική πλευρά του ποδοσφαίρου. Με όλα όσα συμβαίνουν και αρχίζουν να βγαίνουν στη δημοσιότητα, αν ο Μιλτιάδης παρουσιάσει τα πράγματα όπως είναι, οι πληροφορίες που διαρρέουν ακόμα και από επώνυμους ομονοιάτες λένε ότι το χρέος του σωματείου τους πλησιάζει ολοταχώς στα 20 εκατομμύρια και δεν έχει σημασία αν τα χρήματα αυτά τα χρωστούν στον πρόεδρο τους. Πρόσφατα ο πρώην ομονοιάτης πρόεδρος Σεραφείμ, έλεγε σε παραλιακό χωριό της Λάρνακας ( μεταξύ Μενεού και Περβολιών) ότι εκείνος φεύγοντας πριν από 4 χρόνια άφησε την ομόνοια με χρέη κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ και στο πηγαδάκι που έγινε διερωτήθηκε γιατί να 10πλασιαστεί σε 4 χρόνια.Με ένα πρωτάθλημα και δύο κυπελλάκια δεν δικαιολογείται αυτό το μαύρο οικονομικό χάλι έλεγε ο κύριος Δώρος που όπου κάτσει και σταθεί κάνει κριτική στο Μιλτιάδη για την οικονομική πολιτική που ακολούθησε.Κάποιοι πάντως που αρέσκονται καις το καλαμπούρι δεν διστάζουν να λένε ότι το κατάντημα στο οποίο μας οδήγησε ο Χριστόφιας με τον μηχανισμό στήριξης αφορά και την ομόνοια. Θα δανείσει όλα τα εκατομμύρια που θέλει ο Μιλτιάδης για να πάρει ανάσα και να αποφύγει το μεγαλύτερο ρεζίλη που οδηγεί με  μαθηματική ακρίβεια στην αφαίρεση βαθμών.Από τα ενδότερα της ομόνοιας λέγεται ότι είναι ανέφικτο να συνεχίσει το σημερινό σκηνικό και αν δεν βρεθεί λύση, τότε η ομόνοια θα κάνει έκρηξη με απρόβλεπτες διαστάσεις.

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένα ομονοιάτικα στοιχεία το σκηνικό έχει ως ακολούθως:Κάθε μήνα η Ομόνοια πρέπει να καλύπτει επιταγές που αφορούν διακανονισμούς γύρω στις 200 χιλιάδες ευρώ και αυτό θα πάει για ένα ακόμα σχεδόν χρόνο. Υπολογίστε ότι πληρώνει ανάμεσα σε άλλους,  Κωνσταντίνου, Χαραλάμπους, Αλωνεύτη, Μακρίδη, που έφυγαν συν τους ποδοσφαιριστές που έμειναν αλλά έχουν να παίρνουν χρήμα από το 2010. Συν τους διακανονισμούς με φόρο εισοδήματος και κοινωνικές ασφαλίσεις.Το μπάτζετ λένε οι ομονοιάτες ότι έπεσε στα 7 εκατομμύρια. Ακόμα και αν αυτό συμβαίνει, τότε στην καλύτερη περίπτωση θέλουν άλλες 500 χιλιάδες το μήνα για να πληρώνουν, σύνολο δηλαδή 700 χιλιάδες και αυτό με τις καλύτερες ακόμα προϋποθέσεις γιατί κάποιοι ανεβάζουν της μηνιαίες υποχρεώσεις στο ένα εκατομμύριο.Είναι για αυτό που η μοναδική σωτηρία του Μιλτιάδη και της ομόνοιας ακούει στο όνομα δάνειο-ρεκόρ στα ποδοσφαιρικά μας χρονικά και μιλάμε για τουλάχιστον 10 εκατομμύρια ευρώ. Ποιος όμως κάνει σήμερα τέτοιο δάνειο στο ποδόσφαιρο μας. Μήπως, λέμε, μήπως η Τρόικα και ο μηχανισμός στον οποίο μας οδήγησε ο Χριστόφιας;

Θα επανέλθουμε επί του θέματος από βδομάδας αφού πρώtα μάθουμε το νέο χρέος που θα παρουσιάσει στη συνέλευση ο Μιλτιάδης και ελπίζουμε να το λάβει σοβαρά υπόψη και η επιτροπή των κριτηρίων της ΚΟΠ.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!