Όσα δεν μάθατε από το χτεσινό φιλικό

Η μη μετάδοση του χτεσινού φιλικού μέσω live streaming στέρησε τη δυνατότητα από τους διψασμένους για τον ΑΠΟΕΛ οπαδούς μας να παρακολουθήσουν την ομάδα μας. Παρόλα αυτά καταφέραμε να μάθουμε τα σημαντικότερα στοιχεία που χρίζουν αναφοράς και θα σας τα παρουσιάσουμε ελπίζοντας ότι θα ικανοποιηθείτε. Η ομάδα μας επικράτησε της Κόσιτσε με 2-0 αλλά αυτό όπως και οι παίκτες που αγωνίστηκαν δεν αρκούν οπότε αρχίζουμε με τα πορίσματα που προκύπτουν: Καλή κυκλοφορία της μπάλαςΤο πιο σημαντικό στοιχείο που ικανοποίησε τον απαιτητικό ακόμα και αυτή την εποχή Γιοβάνοβιτς ήταν η καλή κυκλοφορία της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Οι τρεις γραμμές είχαν συνοχή και ήταν κοντά η μια στην άλλη με ιδιαίτερα καλή λειτουργία των άκρων με τους Αλεξάνδρου και Αλωνεύτη να συνεργάζονται καλύτερα σε σχέση με τον προηγούμενο αφόρα. Για πρώτη φορά αγωνίστηκαν στη ίδια γραμμή οι Σέρχιο και Χαραλαμπίδης που έστειλαν ενθαρρυντικά μηνύματα.

4-5-1 με τον Ατόρνο να δυσκολεύεταιΟ ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε τον αγώνα με την αγαπημένη διάταξη του Γιοβάνοβιτς με τον Σολάρι στην κορυφή της επίθεσης και τον Ατόρνο σε ρόλο οργανωτικό μέσου. Το πείραμα δεν πέτυχε αφού ο Παραγουανός μέσος δεν κατάφερε να πάρει τις πρωτοβουλίες που έπρεπε και δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στο ρόλο του προωθημένου επιθετικού. Αν λάβουμε υπόψη και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Μαντούκα αγωνιζόμενος στη συγκεκριμένη θέση, τότε ίσως να υπάρχει ήδη η ανάγκη να επιβεβαιώσει ο Μπεναχούρ τις εκτιμήσεις ότι θα δώσει λύσεις.

Δεν πίεσε η ΚόσιτσεΤο ντεμπούτο των Ζουέλα και Μπόρδα ήταν από την μια σημαντική εξέλιξη αφού αρχίζει να μαθαίνει ο ένας τον άλλο σε συνθήκες αγώνα αλλά η ομάδα της Σλοβακίας δεν μπόρεσε να πιέσει σχεδόν σε κανένα σημείο του αγώνα. Με αυτά τα δεδομένα οι δυο νεοφερμένοι δεν ζορίστηκαν ιδιαίτερα, οπότε θα κριθούν καλύτερα στα δύσκολα.

Άρεσε ο Μάρκος ΧαραλάμπουςΟ νεαρός Χαραλάμπους ήταν ο παίκτης που κέρδισε τις εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια αφού μπαίνοντας στον αγώνα ως αλλαγή στη θέση του Σόουζα είχε πολύ καλή απόδοση δείχνοντας πρωτόγνωρη ωριμότητα και άνεση στις κινήσεις του. Το ζητούμενο τόσο για τον Χαραλάμπους όσον και τον Ανωντιάδη είναι η ποδοσφαιρική επιβίωση στην πρώτη ομάδα..

Αφόρητη ζέστη Μπορεί η επίσημη ενημέρωση να αποφεύγει να το αναφέρει αλλά οι καιρικές συνθήκες στο Ομπερτραουν δεν είναι και οι καλύτερες κάποιες μέρες. Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια όπου η ομάδα βρίσκεται στο συγκεκριμένο κέντρο σημειώνονται τόσο ψηλές θερμοκρασίες, γεγονός που κάνει δύσκολη την προσαρμογή των παικτών.

Η αρχική 11αδα:Χιώτης, Μάριο Σέρτζιο, Ζουέλα, Μπόρδα, Αλεξάνδρου, Πίντο, Σόουζα, Χαραλαμπίδης, Αλωνεύτης, Ατόρνο, Σολάρι

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Σολωμού, Μαντούκα, Αΐλτον, Ηλία, Μοράις, Μάρκος Χαραλάμπους, Κίσσας, Χριστοφίδης και ο Βασιλείου.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!