Θέλουμε και μπορούμε

Σε επτά φετινές αναμετρήσεις με την ομάδα της Ανόρθωσης η ομάδας μετρά 4 ήττες και τρεις ισοπαλίες. Όλοι είδαμε τον άδικο τρόπο με τον οποίο χάσαμε τους πρώτους δυο αγώνες πρωταθλήματος αλλά αυτό που έχει σημασία στο τέλος της ημέρας είναι το αποτέλεσμα. Η ομάδα του Κετσπάγια είναι καλή αλλά όχι ακτύπητη και το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό κερδίζει σπάνια λέει πολλά. Δεν μπορούμε να τους υποτιμήσουμε αλλά ούτε και να τους φοβηθούμε. Μπορεί να έχουν καλή παράδοση μέσα στο ΓΣΠ και να έχουν κερδίσει σημαντικούς αγώνες μέσα στην έδρα μας αλλά αυτό από μόνο του δεν μπορεί να τους δώσει το κύπελλο. Η ομάδα μας θέλει και μπορεί να κερδίσει την Ανόρθωση κάτι που αν γίνει θα μας στέψει κυπελλούχους.

Κίνητρα υπάρχουν πολλά και είναι για αυτό που η θέληση όλων μας είναι δεδομένη και σαφώς μεγαλύτερη από αυτή των αντιπάλων. Αυτό όμως θα πρέπει να το δείξουμε με πράξεις το Σάββατο και πρώτα από όλους οι ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Δεν τίθεται θέμα να μην είναι ασφυκτικά γεμάτες οι κερκίδες μας οπότε είναι δεδομένο ότι ο κόσμος θα πράξει το καθήκον του. Εκεί που θα κριθεί ο αγώνας θα είναι στην αγωνιστική παρουσία των δυο ομάδων. Το ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να φορέσει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο και να μπορέσει να βρει τις λύσεις στις σημαντικές απουσίες των Σατσιά και Μιχαήλ.

>

Πέραν τούτου όμως για να κερδίσει κάποιος τη φετινή Ανόρθωση απαιτείται άψογη λειτουργία σε όλες τις γραμμές. Τα αμυντικά λάθη απαγορεύονται αφού με τη ρέντα που έχουν σκοράρουν από το πουθενά κα πολλές φορές χωρίς καν να πιέζουν. Η αποτελεσματικότητα της επιθετικής μας γραμμής θα πρέπει να θυμίζει ποσοστά καλαθοσφαρικής ομάδας αφού σε ένα τελικό κυπέλλου δεν υπάρχει δυνατότητα να χαθούν πολλές ευκαιρίες.

Η προετοιμασία της ομάδας μπαίνει από σήμερα στο τελικό της στάδιο και η τεχνική ηγεσία καταστρώνει το πλάνο της βασιζόμενη στο ότι ο Μαχλάς μάλλον θα είναι έτοιμος. Το ίδιο ισχύει για όλους ουσιαστικά τους ποδοσφαιριστές εκτός των γνωστών απουσιών των Καψή, Σατσιά και Μιχαήλ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!