Θα γίνουν ανάρπαστα

Η αδρεναλίνη άρχισε ήδη να ανεβαίνει επικίνδυνα έστω και αν είναι ακόμα αρχές της εβδομάδας. Ο Σαββατιάτικος αγώνας απέναντι στο παράρτημα του ΑΚΕΛ βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο ολόκληρης της ποδοσφαιρικής Κύπρου αφού θα φέρει αλλαγές στο βαθμολογικό πίνακα. Και αν ακόμα κάποιοι επιχειρήσουν να υποβαθμίσουν τη σημασία του αγώνα με το δικαιολογητικό ότι δεν θα κρίνει απολύτως τίποτα αυτό δεν μετρά και πολύ στην αντίληψη των οπαδών μας οι οποίοι θέλουν και δεύτερη νίκη επί της ομάδας του Τούτιτς. Ο προπονητής της ομόνοιας δηλώνει εδώ και μήνες ότι περιμένει με ανυπομονησία το συγκεκριμένο αγώνα αφού θέλει όσο τίποτα άλλο να μας κερδίσει. Βλέπετε δεν μπορεί να ξεχάσει την ήττα του πρώτου γύρου αλλά και τις τεράστιες ευθύνες που του καταλόγισαν οι οπαδοί τους. Από τι στιγμή που η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο σε όλους τους αγώνες έτσι ώστε να βρεθούμε στην κορυφή, μπορεί κάποιος να καταλάβει τη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα. Πέραν λοιπόν της βαθμολογικής σημασίας είναι και το γόητρο αλλά και το ψυχολογικό πλεονέκτημα που θα έχουμε σε περίπτωση που τους κερδίσουμε.

Με αυτά τα δεδομένα τα περίπου 9500 χιλιάδες εισιτήρια που μας αναλογούν θα γίνουν ανάρπαστα αφού η ζήτηση είναι πολύ μεγαλύτερη. Από τη Δευτέρα άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων με τα κανονικά να κοστολογούνται στα 20 ευρώ και μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης θα έχουν προτεραιότητα οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας. Λογικά και αν δεν υπάρξουν οποιαδήποτε απρόοπτα θα διατεθούν περίπου τα μισά μέχρι τότε αφού τα διαρκείας δεν υπερβαίνουν τις 4500 οπότε και κόσμος που δεν έχει διαρκείας θα έχει καλές πιθανότητες να προμηθευτεί το μαγικό χαρτάκι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τα δεδομένα δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερα για τον προπονητή μας αφού όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του Παουλίστα βρίσκονται στη διάθεση του. Αυτό δημιουργεί τεράστιο συναγωνισμό όχι μόνο για μια θέση στην εντεκάδα αλλά και για αυτούς που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση λόγω της άμεσης προσαρμογής του Πάουλο Κόστα στην ομάδα, αφού ο Προτογάλος άμεσα επιβεβαίωσε όλα εκείνα για τα οποία θεωρήθηκε ικανός να πράξει. Το ζητούμενο και για αυτόν αλλά και ολόκληρη την ομάδα είναι η συνέπεια κάτι για το οποίο φαίνεται να υπάρχει αποφασιστικότητα… Παράλληλα παίκτες όπως οι Χάτζι και Αλεξάνδρου που μέχρι πρόσφατα δεν θεωρούνταν βασικοί άρπαξαν από τα μαλλιά την ευκαιρία που τους δόθηκε και με την απόδοση τους κέρδισαν την εμπιστοσύνη που τους έδειξε ο προπονητής αλλά και το χειροκρότημα του κόσμου.

Οι ώρες και μέρες προπώλησης από το

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!