Θα γίνουν ανάρπαστα

Ο λόγος για τα εισιτήρια του τελικού που αναλογούν στο ΑΠΟΕΛ. Όπως έχει αποφασιστεί μετά από σχετική σύσκεψη στις δυο ομάδες αναλογούν 9494 εισιτήρια τα οποία αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του κόσμου σήμερα μετά το μεσημέρι. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό πρόκειται για έναν αριθμό πολύ μικρό για να ικανοποιήσει την επιθυμία πολύ περισσότερων οπαδών μας να βρεθούν στο πλευρό των παικτών του Γιοβάνοβιτς. Όπως έχει ανακοινωθεί θα υπάρξει σειρά προτεραιότητας και οι τυχεροί είναι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας . Πρόκειται για περίπου 4 χιλιάδες άτομα τα οποία θα μπορούν να προμηθεύονται το μαγικό χαρτάκι μέχρι την Παρασκευή.

Και αν ακόμα διατεθούν όλα που αναλογούν στους κατόχους διαρκείας θα υπάρχουν ακόμα τόσα για τους υπόλοιπους και είναι εκεί που θα δοθούν μάχες. Όπως είναι γνωστό η τιμή των εισιτηρίων έχει καθοριστεί στα 25 ευρώ και οι κερκίδες που θα φιλοξενηθούν οι οπαδοί μας είναι η ανατολική και αυτή των Πορτοκαλί.

Η κερκίδα του ΑΠΟΕΛ θα είναι ασφυκτικά γεμάτη το βράδυ του Σαββάτου και το ζητούμενο είναι να κερδίσουμε και τον παλμό της εξέδρας για να στείλουμε το μήνυμα, πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας, πως μέσα στο σπίτι μας ο στόχος του νταμπλ θα είναι ένα όνειρο.

>

Η αισιοδοξία των οπαδών μας αποτυπώνεται και στο κρίσιμο ερώτημα του κατά πόσο μπορεί να καλυφθεί το κενό των Σατσιά και Μιχαήλ. Στο σχετικό δημοψήφισμα της ιστοσελίδας και σε σύνολο 1626 ψήφων, οι μισοί απάντησαν ότι το κενό μπορεί να καλυφθεί. Ελπίδα όλων είναι όπως αυτό γίνει και στην πράξη αφού αυτοί που θα αγωνιστούν θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτό.

Στο αγωνιστικό μέρος η προπόνηση της Δευτέρας ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα. Μορφής και Μαχλάς συμμετείχαν κανονικά και θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς.

Στο κεφάλαιο προγραμματισμός η ενημέρωση από τα επίσημα χείλη είναι με το σταγονόμετρο και οι όποιες δηλώσεις του Τάκη Αντωνίου γίνονται περισσότερο για να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το ηθικό των οπαδών μας. Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι μόνοι παίκτες που έχουν υπογράψει με την ομάδα μας είναι οι Πουρσαϊτίδης και Παπαθανασίου ενώ υπάρχει αισιοδοξία ότι εντός των ημερών θα κλείσει θετικά και η υπόθεση Ζεβλάκοφ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!