Ντόμπες από Σατσιά

Μπορεί να είναι ο μεγάλος απών του τελικού και άλλοι στη θέση του να έπαιρναν ψυχολογικά την κάτω βόλτα, αλλά ο Μαρίνος Σατσιάς βρήκε τον τρόπο να γίνει πρωταγωνιστής. Ο αρχηγός μας βρέθηκε χτες στον Αρχάγγελο όπου η παρουσία του και μόνο ήταν αρκετή για να πορώσει ακόμα περισσότερο τους συμπαίκτες του που θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και χωρίς τον Μαρίνο.

Η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς κανένα πρόβλημα έστω και αν κάποιοι παίκτες ακολουθούν διαφορετικά πρόγραμμα προπονήσεων. Ο Μαχλάς για παράδειγμα και χτες ακολούθησε ατομικά πρόγραμμα σε μια προσπάθεια να καλύψει το χαμένος έδαφος των τελευταίων ημερών και όπως φαίνεται έχει ξεπεράσει πλήρως του πόνους στα πλευρά. Σεγκιρί και Μπρόερς ακολούθησαν επίσης ατομικό πρόγραμμα χαλαρωτικού χαρακτήρα αλλά η παρουσία του θεωρείται δεδομένη.

>

Η αυριανή προπόνηση θα είναι λογικά η πιο κατατοπιστική και αυτή πάνω στην οποία ο Γιοβάνοβιτς θα βασιστεί για να καταλήξει στο πλάνο του. Πέραν του παρτενέρ του Μοραίς στη μεσαία γραμμή, ερωτηματικό υπάρχει στο ποιος εκ των Μαχλά ή Μιροσάβλιεβιτς θα αγωνιστεί ως προωθημένος. Σχετική με την απόφαση του παίκτη που θα πλαισιώσει τον Μοραίς είναι και η θέση του κεντρικού αμυντικού δίπλα από το Σεγκιρί. Σε περίπτωση που ο Μπρόερς προωθηθεί στη μεσαία γραμμή, στο αρχικό σχήμα θα βρεθεί ο Δασκαλάκης.

Όσον αφορά τα εισιτήρια η πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους επιβεβαίωσε τη χτεσινή μας εκτίμηση όταν θα γινόντουσαν ανάρπαστα. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μαζική και είχε σαν αποτέλεσμα να διατεθούν περίπου 4 χιλιάδες εισιτήρια. Μέχρι αύριο θεωρείται σίγουρο ότι τα εισιτήρια θα εξαφανιστούν.

Τίποτα νεότερο στα μεταγραφικά
Τα δεδομένα είναι όπως τα έχουμε σκιαγραφήσει και χτες με τις μόνες σίγουρες μεταγραφές να είναι αυτές των Πουρσαϊτίδη και Παπαθανασίου. Η περίπτωση Ζεβλάκοφ φαίνεται να δυσκολεύει εκτός και αν η διοίκηση αποφασίσει να του καταβάλει την προκαταβολή που ζητά, ενώ οι περιπτώσεις Κοσλει και Μαρσελίνιο απασχολούν διοίκηση και τεχνική ηγεσία και ίσως περισσότερο αυτούς που προωθούν τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Ο πιο τρελλός πορτοκαλί – Μέρος ΙΙΙ
Πιστός στο ραντεβού του και φέτος, ο Χρήστος Ναύτης δηλώνει παρών αφού για τρίτη συνεχόμενη χρονιά συνδυάζει τις διακοπές του με την μεγάλη του αγάπη… δείχνοντας για ακόμα μια φορά ότι το ΑΠΟΕΛ είναι ΠΑΝΤΟΥ. Αυτή την φορά ο Χρήστος πήρε την σημαία του θρύλου περιοδεία στην Ευρώπη… περισσότερα

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!