Θα ικανοποιήσει τη λαϊκή απαίτηση;

Η χτεσινή ήττα του ΑΠΟΕΛ η οποία συνοδεύτηκε και με ακόμα μια τραγική εμφάνιση, ήταν άλλη μια σταλιά απογοήτευσης στο ήδη ξεχειλισμένο ποτήρι της υπομονής του ΑΠΟΕΛίστα. Η ομάδα μας εκπέμπει μια εικόνα πρωτόγνωρη, που δεν αντικατοπτρίζει σε τίποτα το όνομα και το κύρος του Συλλόγου, κάτι που προκαλεί τεράστια θλίψη στους απανταχού οπαδούς της ομάδας. Το νέφος αμφισβήτησης για τον αν ο Πάολου Σέρτζιο μπορεί όντως να δημιουργήσει τον ΑΠΟΕΛ που μας έτασσαν εδώ και μήνες, συνεχίζει να πυκνώνει και να επεκτείνεται ανάμεσα στην μάζα των οπαδών της ομάδας.  Η εικόνα αποσύνθεσης που εκπέμπει αγωνιστικά η ομάδα αλλά και ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα, έχουν μεγιστοποιήσει την απαίτηση του κόσμου να παρθούν άμεσες και σημαντικές αποφάσεις.

Την περασμένη βδομάδα, ο Φοίβος Ερωτοκρίτου, δήλωσε εμφαντικά ότι στηρίζει τον προπονητή και δεν πρόκειται να τον απολύσει, γιατί είναι ενάντια στην φιλοσοφία του. Δήλωσε επίσης ότι την ίδια στρατηγική ακολούθησε και στο παρελθόν καθ’ολη την θητεία του στην καρέκλα του ΑΠΟΕΛ. Με αυτά τα δεδομένα, ο Φοίβος Ερωτοκρίτου έχει δύο ξεκάθαρες επιλογές: η μία είναι να κρατήσει τον προπονητή και να πατήσει στα λεγόμενά του και η άλλη είναι να ικανοποιήσει την λαϊκή απαίτηση και να τον αποδεσμεύσει.

Σε κάθε μια από τις πιο πάνω περιπτώσεις, το ζητούμενο είναι ένα. Ποια απόφαση είναι προς το συμφέρον του ΑΠΟΕΛ;

Η διοίκηση από ψες ζυγίζει τα δεδομένα και παρασκηνιακά κρατά  αποστάσεις από τον προπονητή γεγονός που δείχνει ότι δεν είναι διαθετημένη να τραβήξει το βάρος της στήριξης.

Βρισκόμαστε μόλις στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος και στο κατώφλι των ευρωπαϊκών διοργανώσεων του ΑΠΟΕΛ. Η επιλογή της στήριξης του Πάουλο Σέρτζιο, θα πρέπει να πείσει τον κάθε ΑΠΟΕΛίστα για την ορθότητα της και θα πρέπει να γίνει με τρόπο πραγματικό που να εξυπακούει πραγματική στήριξη με άμεσα αποτελέσματα και αλλαγή της εικόνας που βλέπουμε.

Σε  αντίθετη περίπτωση την ερχόμενη βδομάδα θα πρέπει να ξαναδημοσιεύσουμε το ίδιο άρθρο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!