Κάν’το όπως το 2009

Η λεπτή γραμμή του τέλους από την αρχή, δεν ήταν άλλη από τη γραμμή της επανορθωτικής του απόλλωνα τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα. Όλη η απογοήτευση από τις απίστευτες χαμένες ευκαιρίες του αγώνα, όλο το μίσος μου μας προκάλεσε η εχθρικότητα με την οποία μας αντιμετώπισε ο Τράττος και οι βοηθοί του, όλη η λύπη ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεν θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, τέντωναν την γραμμή της επανορθωτικής του απόλλωνα μέχρι και τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα. Η υπόλοιπη Κύπρος, καρφωμένη στην οθόνη μετρούσε αντίστροφα τον χρόνο των καθυστερήσεων για να νιώσουν την χαρά που τους δίνει η δική μας λύπη και απογοήτευση. Δεν έχουν την πολυτέλεια να νιώσουν ανάλογα συναισθήματα που έχει ζήσει ο κάθε ΑΠΟΕΛίστας τα τελευταία χρόνια, οπότε το μόνο που τους δημιουργεί κάποιου είδους ενθουσιασμό είναι η εντύπωση ότι μπορούν να απολαμβάνουν τις δικές μας απογοητεύσεις. Αυτή η έκρηξη εναλλακτικού ενθουσιασμού για κάθε αντιΑΠΟΕΛίστα βρισκόταν λίγα δευτερόλεπτα μακριά από την γραμμή της επανορθωτικής του απόλλωνα.

Η υποκρισία του Τράττου, η συνειδητή ερμηνεία του γνωστού ρόλου που έχει μάθει να παίζει πολύ καλά απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, αλλά και το υποσυνείδητο συναίσθημα ότι ο στόχος και σκοπός του επετεύχθη, στήθηκαν για να κριθούν, ελάχιστα μέτρα μακριά από την γραμμή της επανορθωτικής του απόλλωνα δευτερόλεπτα πριν το τελικό σφύριγμα του αγώνα.

Όλες οι ελπίδες μας, όλοι οι πόθοι μας, όλη η πίστη μας ακροβατούσαν πάνω σε αυτή την λεπτή γραμμή του τέλους από την αρχή, και λίγα εκατοστά πιο κάτω η μπάλα ακουμπούσε στο γρασίδι για να δώσει την τελειωτική της βολή.

Η μπάλα χωρίς να διστάσει, επέλεξε να βρεθεί στην γωνιά του πλεκτού του απολλωνα διαλέγοντας ξεκάθαρα σε ποια πλευρά της λεπτής τεντωμένης γραμμής θέλει να βρίσκεται.

Οι πανηγυρισμοί από μόνοι τους φανέρωσαν το τι κρύβει κάθε ένας από εμάς όλο αυτόν τον καιρό μέσα του. Μας έκαναν για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό να νιώσουμε περήφανοι και να ξαναθυμηθούμε την ομάδα που πεθυμήσαμε.

Είναι λεπτές οι γραμμές που χωρίζουν την επιτυχία από την αποτυχία. Την χτεσινή την προσπεράσαμε. Πάμε να πηδήσουμε και τις υπόλοιπες….

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!