Κάποιοι δεν τον πίστευαν!

Κάποιοι δυσκολεύτηκαν να πιστέψουν ότι η διοίκηση τιμολόγησε τα εισιτήρια για το ΑΠΟΕΛ – Βίσλα στα 25 ευρώ (ανατολική και δυτική) και διερώτονταν αν είναι κάποιο κόλπο ή αν απλώς δεν συμπεριλήφθηκε στη τιμή το γνωστό καπελάκι. Είναι όμως γεγονός ότι τα εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα για τα play offs του champions league είναι φτηνά! Η διοίκηση με αυτό τον τρόπο θέλει να στείλει το μήνυμα στον κόσμο ότι η μαζική του παρουσία είναι αναγκαία και του δίνει το καλύτερο όπλο για τo sold out που θέλουμε όλοι. Παρόλο που κανένας δεν θέλει να σκέφτεται το αρνητικό σενάριο η προσπάθεια που γίνεται είναι όπως η προπώληση αρχίσει από αύριο έτσι ώστε μέχρι την Τετάρτη που είναι ο προγραμματισμένος ο πρώτος αγώνας να διατεθεί ο μεγαλύτερος όγκος των εισιτηρίων. Ο φόβος ενός αρνητικού αποτελέσματος στην Κρακοβία βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού όσων ασχολούνται με το θέμα αλλά ο Γιοβάνοβιτς και οι ποδοσφαιριστές του θα κάνουν και πάλι το καθήκον τους.

Σχολιάστηκε επίσης και το ότι αφορά τα μαθητικά (10 ευρώ) και τα παιδικά (5 ευρώ) εισιτήρια είναι περιορισμένα και θα διατεθούν μόνο για τους κατόχους διαρκείας. Είτε πρόκειται για προσπάθεια να «σπρώξουν» ακόμα λίγο τα διαρκείας είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο το δεδομένο είναι πως τα συγκεκριμένα εισιτήρια θα εξαφανιστούν σε χρόνο ρεκόρ.

Μετά την μουρμούρα ήρθε το sold outΈγινε το αναμενόμενο από κάθε άποψη χτες όσον αφορά και τα πακέτα των επίσημων εκδρομών για την Κρακοβία αφού η τιμολόγηση για την 4ημερη εκδρομή είναι απαγορευτική, ενώ λίγα λεπτά μετά που ανακοινώθηκε η τιμή για την μονοήμερη η σχετική λίστα κρατήσεων των οργανωμένων ήταν υπερπλήρης. Θα είναι η πρώτη φορά μετά την εκδρομή στο Βελιγράδι για τον αγώνα με την Παρτιζάν όπου η ομάδα και οι οπαδοί μας θα βρεθούν σε μια πραγματικά καυτή έδρα. Οι Πολωνοί θεωρούν δεδομένο το sold out αφού και αυτοί με τη σειρά τους έχουν καθορίσει ιδιαίτερα προσιτές τιμές (15 ευρώ).

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!