Και τώρα season tickets

Η ενίσχυση της ομάδας έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί αφού η χτεσινή μέρα επιβεβαίωσε τη θετική κατάληξη της απόκτησης επιθετικού. Ο Πολωνός Αντριάν Σικόρα είναι ο εκλεκτός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο πρόσωπο του οποίου αναμένει να βρει την ταχύτητα και τα γκολ που απαιτούνται μετά και την αποχώρηση του Ονουάτσι. Το αν και πόσες μεταγραφές θα γίνουν από εδώ και στο εξής είναι κάτι που δεν μπορεί να λεχθεί μετά βεβαιότητας αφού θεωρητικά η ομάδα είναι γεμάτη αν εξαιρέσουμε τη θέση του αριστερού μπακ. Πολλά θα εξαρτηθούν από τα τυχόν κενά που θα διαπιστώσει ο προπονητής τις επόμενες τρεις εβδομάδες αλλά και από αστάθμητους παράγοντες όπως τραυματισμούς.

Από τη στιγμή που έστω και με καθυστέρηση όλες οι επιθυμίες του προπονητή έχουν υλοποιηθεί θα πρέπει και ο κόσμος με τη σειρά του να κάνει το καθήκον του. Αυτό σημαίνει πρακτικά στήριξη και υπομονή. Η στήριξη πρέπει να είναι άμεση και ο καλύτερος τρόπος για να τη δείξουμε είναι μέσω της αγοράς εισιτηρίων διαρκείας. Ήδη ξεπεράσαμε το φράγμα των 3000 καθώς η χτεσινή μέρα ήταν ιδιαίτερα κινητική αφού έληγε η διορία για ανανέωση των υφιστάμενων κατόχων.

Ύποπτη συνάντηση Αναστασιάδη – Μιλτή;
Μπορεί κάποιοι να νομίζουν ότι ποδόσφαιρο και πολιτική ήταν αλληλένδετα προ εικοσαετίας και βάλε αλλά ο πρόεδρος την ομόνοιας και εθνικός υπεργολάβος βάλθηκε να μας τρελάνει. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μας ο στενός φίλος και συνεργάτης του προέδρου της Δημοκρατίας είχε προ ημερών συνάντηση με τον πρόεδρο του ΔΗ.ΣΥ Νίκο Αναστασιάδη. Επειδή τον τελευταίο καιρό το παρασκήνιο οργιάζει οι διάφοροι της Πινδάρου (ανεξαρτήτως ορόφου που φιλοξενούνται) πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί με τις όποιες ενέργειες τους οι οποίες σχετίζονται έμμεσα ή άμεσα με το ΑΠΟΕΛ.

Έκανε αυτό που έπρεπε
Ο Χριστόδουλος Έλληνας μετά από ένα χρόνο παραμονής στην προεδρία του σωματείου υπέβαλε χτες την παραίτηση του ανοίγοντας το δρόμο για μια νέα τάξη πραγμάτων. Ευχή όλων είναι να υπάρξει μια υγιής λύση έτσι ώστε να λυθούν τα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν το σωματείο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!