Μέρα σημαντικών εξελίξεων

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η 8η Ιουλίου για όλο το ΑΠΟΕΛ αφού αν όλα πάνε καλά θα έχουμε ευχάριστα νέα που αφορούν τόσο το ποδόσφαιρο όσο και το σωματείο. Το κουραστικό σίριαλ απόκτησης επιθετικού θα λάβει τέλος ενώ στο σωματείο αν ο Χριστόδουλος Έλληνας παραιτηθεί, ο Πόρδρομος Πετρίδης θα πάρει το χρίσμα της προεδρίας. Αρχίζοντας από το ποδοσφαιρικό κομμάτι και όπως γράψαμε από προχτές οι προσπάθειες για να κλείσει το θέμα απόκτησης επιθετικού θα είχαν αίσιο τέλος αυτή την εβδομάδα.

Η επιβεβαιώσει ήρθε από τον ίδιο τον πρόεδρο χτες όταν σε δηλώσεις του με αφορμή την κλήρωση του πρωταθλήματος ανέφερε ότι τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν ευχάριστα νέα. Λαμβάνοντας υπόψη τις συνεχόμενες γκάφες της διοίκησης πάνω σε αυτό το θέμα θεωρούμε ότι κάποιος παίκτης έχει ήδη συμφωνήσει και βρίσκεται καθοδόν για την Κύπρο έτσι ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Το τι περιμένουν όλοι πλέον είναι το όνομα του παίκτη αυτού με την ελπίδα ότι θα είναι κάποιος ο οποίος άμεσα να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα μας στο μεγάλο στόχο για καλή πορεία στην Ευρώπη και όχι μόνον. Η παρουσία εξάλλου ενός παίκτη με ευχέρεια στο σκοράρισμα είναι απαραίτητη όσο καλά και αν πηγαίνουν οι υπόλοιποι παίκτες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Γενική συνέλευση και νέα διοίκηση;
Το ερωτηματικό αφορά το κατά πόσο θα υπάρξει αλλαγή στη διοίκηση αφού ακόμα και σήμερα κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο Χριστόδουλος Έλληνας ενδέχεται να επιφυλάσσει εκπλήξεις. Η χτεσινή παραίτηση του Γιάννη Ιωάννου δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στο νυν πρόεδρο έτσι το πιο πιθανό σενάριο είναι η ανάληψη της προεδρίας από τον Πρόδρομο Πετρίδη.

Έφυγε ο Τάκης Χαϊλής
Ένας παίκτης που έγραψε τη δίκη του ιστορία με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ δε βρίσκεται πια μαζί μας. Πρόκειται για τον παλαίμαχο μας Τάκη Χαϊλή ο οποίος έγραψε ιστορία όταν το 1963 σκόραρε 4 τέρματα στον αγώνα εναντίον της Νορβηγικής Γκόεβικ Λιν. Η πρόκριση μας ήταν η πρώτη για κυπριακή ομάδα και ο Χαϊλής ήταν από τους πρωταγωνιστές. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στον ιερό ναό Αποστόλου Ανδρέα στις 2.45.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ
Ημέρα Αιμοδοσίας

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ διοργανώνει αιμοδόσιά αυτή την Τετάρτη 8 Ιουλίου στις 6.00 μμ στο Φαν Κλαμπ. Η παρουσία όλων μας επιβάλλεται και είμαστε σίγουροι ότι η ανταπόκριση των ΑΠΟΕΛιστών θα είναι και είναι πάλι συγκινητική όπως έγινε και σε παρόμιες περιπτώσεις στο παρελθόν.

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ, 6. μμ
ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ – ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!