Κανένας Ντα Σίλβα δεν θα κάνει θαύματα

Γράψαμε προ ημερών ότι οι αποδεσμεύσεις κάποιων αναπληρωματικών δεν μπορούν να αλλάξουν ουσιαστικά την κατάσταση, που έχει τις ρίζες της πολύ πιο βαθιά. Σήμερα θα το πούμε κάπως διαφορετικά τονίζοντας πως κανένας Ντα Σίλβα δεν πρόκειται να έρθει στο ΑΠΟΕΛ και να πάρει την ομάδα στους ώμους του. Φυσικά ο συγκεκριμένος παίκτης προς απογοήτευση διοικούντων και τεχνικής ηγεσίας προτίμησε να μείνει στην Αλκή! έστω και αν οι δυο ομάδες τα βρήκαν στους οικονομικούς όρους της μεταγραφής. Η περίπτωση Ντα Σίλβα θύμισε την απίστευτη δυστοκία που παρατηρήθηκε την περασμένη μεταγραφική περίοδο και όλοι ελπίζουν να μην επαναληφθεί και αυτή τη φορά.

Η ουσία είναι πως ψάχνουμε επειγόντως για έναν επιθετικό και ένα δεξιό οπισθοφύλακα έχοντας όμως περιορισμένο μπάτζετ και για τις δυο αυτές προσθήκες αφού τα οικονομικά δεδομένα δεν επιτρέπουν να γίνει οποιαδήποτε υπέρβαση. Το πότε και ποιοι παίκτες θα καλύψουν τις δυο θέσεις είναι επίσης άμεσα συνδεδεμένο με τις αποδεσμεύσεις στις οποίες θέλει να προχωρήσει η διοίκηση Ζιβανάρη.

Αποδεσμεύσεις για τις οποίες δυστυχώς η πρωτοβουλία βρίσκεται στους ίδιους τους παίκτες αφού εξαρτώμαστε από την καλή τους θέληση και ικανότητα να βρουν νέα ποδοσφαιρική στέγη. Για τον Μοραίς υπάρχει αναμονή και ελπίδα ότι θα μπορέσει να βρει κάτι καλύτερο. Για τον Ταβάρες τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα αφού έχει συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά και δεν υπάρχει περίπτωση να βρει τα λεφτά που του δώσαμε εμείς.

Διάβασε τα νέα του ΑΠΟΕΛ από το κινητό σου με Vodafone live!

Μέσα σε όλα αυτά από σήμερα επαναρχίζουν από σήμερα οι προπονήσεις ενόψει του αγώνα με την Ανόρθωση. Σεγκιρί και Μιχαήλ είναι οι δύο παίκτες με προβλήματα τραυματισμών και η κατάσταση τους θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Μπορεί για κάποιους λόγους ο Μιχαήλ να μην υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον Ουζουνίδη αλλά για τον Σεγκιρί δεν μπορεί να ισχύσει κάτι τέτοιο αφού και με τον Καψή να προέρχεται από σημαντική αποχή δεν υπάρχουν ποιοτικές επιλογές στην αμυντική γραμμή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!