Καρτερούμε μέρα νύχτα…

Η αναμονή και οι απαιτήσεις των οπαδών μας μεγαλώνουν κάθε μέρα που περνά αφού από την μια ο αιώνιος μας αντίπαλος ενισχύθηκε σε επικίνδυνο βαθμό, ενώ από την άλλη το μέλος της διοίκησης μας Τέλης Ιωαννίδης επανήλθε χτες και σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του έκανε λόγω για μεταγραφή επιθετικού που θα ενθουσιάσει τους πάντες. Κάτω από αυτά τα δεδομένα ο κόσμος περιμένει με αγωνία την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων, έστω και αν η εμπειρία προηγούμενων χρόνων λέει πως μέχρι το τέλος Αυγούστου θα τρέχουμε.

Σήμερα λογικά θα ξέρουμε την τελική κατάληξη που θα έχει η υπόθεση με τον Πολωνό Καμίλ Κοσόφκσι αφού η Ισπανική λίγκα αναμενόταν ψες να επικυρώσει τη διαβάθμισης της Κατιζ στην οποία ανήκει ο παίκτης στην 3 η κατηγορία. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο παίκτης μένει αυτόματα ελεύθερος και θα ενταχθεί και επίσημα στην ομάδα μας.

>

Μετέθεσαν το φιλικό-παρωδία
Η χτεσινή μέρα έφερε στο προσκήνιο την απόφαση της διοίκησης Ζιβανάρη να μην παραχωρήσει την ομάδα μας για το φιλικό της 10 ης Ιουλίου προς τιμή του Ιωακείμ της Ομόνοιας. Ουσιαστικά η διοίκηση κλήθηκε να διορθώσει την αρχική-λανθασμένη απόφαση της να πει το ναι στο αίτημα του ποδοσφαιρικού παραρτήματος και με καλή δικαιολογία την ακαταλληλότητα του Μακάρειου, έκανε την ντρίπλα. Ουσιαστικά η διοίκηση ήθελε να ικανοποιήσει το αίτημα των οργανωμένων οπαδών μας που δεν ήθελαν να παραχωρηθεί η ομάδα μας για το συγκεκριμένο φιλικό αλλά και να αποφύγουν το ακόμα μεγαλύτερο μουρμουρητό σε περίπτωση ήττας.

Μετά από δεύτερες σκέψεις και προκειμένου να μην διαταραχθούν οι καλές σχέσεις των δυο διοικήσεων το φταίξιμο μεταφέρθηκε στο ΓΣΠ και η τιμητική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί όταν οι διοικήσεις και η τεχνική ηγεσία των δυο ομάδων συμφωνήσουν….

Παραλίγο ήττα στο φιλικό
Τα φιλικά είναι για τους προπονητές αλλά ο κόσμος θέλει τη νίκη και σε αυτά. Η βροχή έφερε τη διακοπή του φιλικού μας αγώνα στην Αυστρία απέναντι στη Ρουμανική Αρτσές λίγα λεπτά πριν το τέλος και ενώ χάναμε με 1-0. Ο Γιοβάνοβιτς ξεκίνησε τον αγώνα με τους Μορφή, Χρίστου, Ηλία, Παπαθανασίου, Χαραλαμπίδης, Παουλίστα, Βούρκος, Μιχαήλ, Μοράις, Αντωνιάδης, Σεγκιρί ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Οικονομίδης, Μιροσάβλιεβιτς, Ηλία, Πουρσαϊτίδης και Θεοδώρου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!