Καρτερούμε μέρα νύχτα

Στείλτε στο [email protected] τις απόψεις σας για τα όσα καλά ή στραβά συμβαίνουν στο ΑΠΟΕΛ και θα θέλατε να δημοσιευθούν στο apoel.net. To κείμενο πρέπει να είναι σε ελληνικούς χαρακτήρες και να μην περιέχει ύβρεις.

Γράφατε και εσείς στο μπαμ μπαμ ότι ο Ντε Βινσέτι έπρεπε να αποδειχτεί βαρόμετρο στην προσπάθεια μας να κάνουμε βήμα πρόκρισης στον αγώνα με τη Βαρντάρ. Για ακόμα μια φορά και εσείς όπως όλοι που έχουμε ακόμα ελπίδες ότι ο Αργεντίνος θα τα καταφέρει διαψευστήκαμε. Μπορεί να μην ήταν προκλητικός όπως σε κάποιους περσινούς αγώνες αλλά σίγουρα δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά.

Ούτε η ξεκάθαρη ευκαιρία που βρήκε όταν βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα ήταν αρκετή αφού το πλασέ του αποκρούστηκε. Ο κόσμος περιμένει ότι ο Ντε Βινσέτι θα μπορέσει να σταθεροποιήσει την απόδοση του σε ψηλά επίπεδα αλλά αυτό δεν συμβαίνει τον τελευταίο ένα χρόνο. Είναι για αυτό που πολλοί έχασαν την πίστη τους και θεωρούν ότι δεν πρέπει να του δίνονται τόσες πολλές ευκαιρίες.

Ο Πασιένσια προσπαθεί να του βρει ένα ουσιαστικό ρόλο μέσα στην ομάδα αλλά και στον αγώνα με τη Βαντάρ είδαμε ότι δυσκολεύεται να κάνει ουσιαστικά πράγματα όταν παίζει στα άκρα. Στα φιλικά τον δοκίμασε και ως αμυντικό χαφ οπότε η προσπάθεια συνεχίζεται και μαζί η υπομονή όσων ακόμα πιστεύουν!

Φιλικά

Μάριος – Δυτική

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!