Κεφάλαιο επικοινωνία: Καμπανάκι κινδύνου

Δεν θα έπρεπε να περιμένει κάποιος τα αποτελέσματα του σχετικού δημοψηφίσματος που “τρέχει” στο apoel.net για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το ΑΠΟΕΛ έχασε φέτος και την επικοινωνιακή μάχη. Και αν στον καθαρά αγωνιστικό τομέα μπορούμε να τα έχουμε με την ατυχία μας ή το σπρώξιμο του παραρτήματος, στο επικοινωνιακό κομμάτι δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Αυτή φαίνεται να είναι η άποψη ενός ποσοστού οπαδών μας που ξεπερνά το 70%. Συγκεκριμένα ένα ποσοστό της τάξης του 40% θεωρεί την εκπροσώπηση της ομάδας στα μέσα ενημέρωσης τραγική, ενώ το 32% την κρίνει ως μέτρια. Από την άλλη αυτοί που θεωρούν πολύ καλή τη στρατηγική αλλά και το τρόπο που αυτή εφαρμόζεται αγγίζουν το 13%.

Το όλο θέμα πρέπει να προβληματίσει τους διοικούντες αφού επικρατεί έντονα η άποψη σε μεγάλη μερίδα οπαδών μας ότι ο Ερωτοκρίτου και οι συνεργάτες του δεν εκφράζουν με τις εκάστοτε τοποθετήσεις τους τις απόψεις και αισθήματα τους. Η διάσταση απόψεων αλλά και προσέγγισης σε πολλά θέματα ανάμεσα στο επίσημο ΑΠΟΕΛ και τον κόσμο του είναι δεδομένη και το ζητούμενο είναι αν μπορεί να υπάρξει βελτίωση.

Ήδη ο Φοίβος Ερωτοκρίτου βάλλεται από πολλούς και κυρίως τους οργανωμένους για την όλη στάση που τήρησε και τηρεί σε θέματα διαιτησίας και κυρίως για την έλλειψη διάθεσης να ασχοληθεί συστηματικά και πειστικά για το πως η κυβερνητική ομάδα βοηθείται εντός και εκτός γηπέδου. Οι σκόρπιες δηλώσεις του επί του θέματος δεν είναι αρκετές για να πείσουν ακόμα και τους οπαδούς μας ότι αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει ενώ οι πιο ακραίοι τον κατηγορούν ότι σιωπά για άλλους λόγους. Στην ομόνοια μας πήραν είδηση και αναγνωρίζονταν ότι δεν υπάρχει ομοιομορφία στις κατά καιρούς δηλώσεις άλλων αξιωματούχων και παραπέμπουν σε αυτές του προέδρου, ξέροντας ότι αυτές θα είναι soft και με χαρακτήρα επαναπροσέγγισης.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Έχουν γίνει φοβερά πράγματα φέτος που όμοια τους δεν έχει ζήσει ξανά το κυπριακό ποδόσφαιρο. Αυτά ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για το επίσημο ΑΠΟΕΛ να χτίσει πάνω τους έτσι ώστε να αποβάλουμε τον μύθο του ευνοούμενου που έχτισαν διάφοροι με πρωτεργάτες την ομόνοια και κάποιους κομπλεξικούς Λεμεσιανούς. Αντί αυτού όμως ο Χαπέσιης εξακολουθεί να είναι σημείο αναφοράς ακόμα και για τους αθλητικογράφους.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στα όρια του και το μόνο που συγκρατεί ακόμα και τον απλό κόσμο είναι τα όσα ζήσαμε ελέω Champions League . Επειδή ο Χριστόφιας θα παραμείνει στην προεδρία για ακόμα τρία περίπου χρόνια και επειδή τα πράγματα θα χειροτερεύουν, ο Ερωτοκρίτου και οι συνεργάτες του καλούνται να αντιληφθούν τι έχει γίνει φέτος και να επαναπροσδιορίσουν την επικοινωνιακή τους στρατηγική.

Σε διαφορετική περίπτωση θα οδηγηθούν με μαθηματική ακρίβεια και σε χρόνο ρεκόρ σε σύγκρουση με τον κόσμο.

__________________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
ΤΑΠΕΙΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ

Η ημέρα για το παιχνίδι εναντίων της ομάδας των σικέ παιχνιδιών πλησιάζει αδέλφια και η ιστορία του ΘΡΥΛΟΥ με την βαριά φανέλα του ΑΠΟΕΛ, μας καλούν να υποστηρίξουμε την ομάδα μας με πάθος και φανατισμό. Όλη η Ευρώπη γελά με τα χάλια της ευνοούμενης ομάδας του νησιού και τα σενάρια που στήνονται με σκοπό να την σπρώξουν στο φετινό πρωτάθλημα. Οι φάκελοι της ΟΥΕΦΑ, το σπρώξιμο από την διαιτησία σε συγκεκριμένα παιχνίδια, η αλλαγή κανονισμών για να κατακυρωθούν υπέρ τους τέρματα και η καταγγελία για να ανακριθεί διαιτητής με σκοπό να δημιουργηθεί κλίμα τρομοκρατίας, είναι αρκετά για να δείξουν πως ξεφτιλίζεται μια ομάδα μπροστά στα μάτια όλη της Ευρώπης με σκοπό να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ να πάρει το πρωτάθλημα. ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ να ξεφτιλίζονται και μπροστά στα μάτια των φανατισμένων Πορτοκαλί. Ομάδα και κόσμος πρέπει να δώσουν ακόμα και την ψυχή τους για να κερδίσουμε τους ακατανόμαστους.

ΑΠΟΕΛίστα, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΟΥΜΕ. ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΟΥΛΑ.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ Fan Club στις 2.00μμ.

ΠΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δρόμοι πρόσβασης για το γήπεδο, θα είναι είτε από τα Λατσιά είτε από το Τσέρι και θα μπορούμε να σταθμεύσουμε ΜΟΝΟ πίσω από την Νότια κερκίδα.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ – ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!