Μειώσεις: πρέπει να κλείσει η εκκρεμότητα

Το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας που περιλάμβανε τις εργομετρικές εξετάσεις αλλά και τις συναντήσεις γνωριμίας έχει ολοκληρωθεί και η ομάδα μπήκε ήδη στο στάδιο των διπλών προπονήσεων. Παρόλα αυτά με κάποιους παίκτες υπάρχει η εκκρεμότητα του αν θα παραμείνουν στην ομάδα αποδεχόμενοι τις μειώσεις μισθών που τους προτάθηκαν. Η προσοχή όλων αφορά τον Μοράις αφού είναι από τις πολυτιμότερες μονάδες του ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια. Στον αέρα είναι επίσης οι περιπτώσεις των Κλουκόφσκι και Μπενασούρ. Ο κόσμος με τα δικά του υποκειμενικά κριτήρια κρίνει την κάθε περίπτωση και αποφασίζει σε ρόλο προέδρου-προπονητή αν ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται ή όχι τον κάθε παίκτη. Ανεξαρτήτως άποψης το θέμα των μειώσεων έπρεπε να είχε κλείσει αφού η εκκρεμότητα δημιουργεί ένα κλίμα αβεβαιότητας και όχι μόνο στον Αρχάγγελο.

Οι συγκεκριμένοι παίκτες είναι στην πρίζα για το τι θα συμβεί σε περίπτωση που αρνηθούν τις μειώσεις ενώ και οι υπόλοιποι συζητούν το θέμα των μειώσεων αλλά και την καραντίνα στην οποία έχουν μπει οι Καρυπίδης και Μπέκμαν.

Η ανάγκη να μειωθεί το μισθολόγιο ήταν το πιο σημαντικό έργο για τη διοίκηση Ερωτοκρίτου και αυτό θα πρέπει να ολοκληρωθεί το συντομότερο αφού εάν συνεχιστεί η αβεβαιότητα θα δημιουργήσει προβλήματα. Οι μειώσεις που έγιναν κρίνονται ως ικανοποιητικές υπό τις περιστάσεις αλλά όπως πληροφορούμαστε στο παρών στάδιο δεν φτάνουν σε καμία περίπτωση στο 30% που ήταν ο στόχος που είχε λεχθεί στη γενική συνέλευση.

Φυσικά μια σημαντική παράμετρος για να υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα είναι αν και τι ποσοστό θα επιτευχθεί με τις τρεις περιπτώσεις που εκκρεμούν καθώς και το μέγεθος της αποζημίωσης που θα δοθεί στους Καρυπίδη και Μπέκμαν για να αποχωρήσουν.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!