Με αφορμή την winmasters

Μια από τις πολλές προκλήσεις του ΑΠΟΕΛ το 2015 είναι να μπορέσει μετά από μεγάλη καθυστέρηση να εξαργυρώσει τις επιτυχίες των τελευταίων ετών με σημαντική αύξηση των εσόδων του από τις εμπορικές του δραστηριότητες. Η οικονομική κρίση αποτέλεσε ως ένα βαθμό καλή δικαιολογία για να μείνουν τα τελευταία χρόνια στάσιμα τα έσοδα της ομάδας. Ο ΑΠΟΕΛ είναι ίσως το πιο αναγνωρίσιμο κυπριακό brand το οποίο κουβαλά πίσω τους τους πιο πολλούς οπαδούς  και υποψήφιους πελάτες. Η κεφαλαιοποίηση της πιο πάνω παραμέτρου πρέπει να παίξει καταλυτικό ρόλο έτσι ώστε να αυξηθούν τα έσοδα από όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας.

Η πρώτη και πιο ουσιαστική κίνηση έγινε ήδη με την προ μηνών συμφωνία των τηλεοπτικών που αποτελούν τον μεγαλύτερο έσοδο κάθε ομάδας.

Χτες προέκυψε μετά από χρόνια και ένας νέος βασικός χορηγός για τον ΑΠΟΕΛ. H winmasters είδε την προοπτική που υπάρχει για να μπορέσει να αποκτήσει φήμη και πελατεία μέσω της χορηγίας της ενώ η ομάδα μας θα έχει τα δικά της οικονομικά οφέλη.

Ποια είναι winmasters

H winmasters, η νέα online gaming εταιρία, η οποία προσφέρει αθλητικό στοίχημα σε ένα απόλυτα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον στην Κύπρο, αποτελεί τον επίσημο χορηγό της ομάδας για τη σεζόν 2014-2015. Την έναρξη της συνεργασίας παρουσίασαν σε κοινή συνέντευξη τύπου το ΑΠΟΕΛ με την winmasters στο Συνεδριακό χώρο του ΓΣΠ.

Στην παρουσίαση παρευρέθησαν εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΠΟΕΛ, ο κ. Χάρης Φωτίου, ενώ τη winmasters εκπροσώπησε η Υπεύθυνη Επικοινωνίας της εταιρείας, Σοφία Βλάσση.

Η Υπεύθυνη Επικοινωνίας της winmasters, Σοφία Βλάσση δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά να αποτελούμε επίσημο χορηγό του ΑΠΟΕΛ, του κορυφαίου αθλητικού κυπριακού συλλόγου. Η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή για τη winmasters, καθώς ενισχύουμε τη χορηγική μας δραστηριότητα συνεργαζόμενοι με μια τόσο σπουδαία ομάδα, μια ομάδα που χρόνια τώρα μας κάνει όλους υπερήφανους στην Κύπρο, στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Το κοινό μας σημείο με το σύλλογο είναι η αγάπη για τον αθλητισμό και ο διαρκής μας αγώνας για υπεύθυνο παιχνίδι.

Η χορηγία αυτή, καθιστά σίγουρα την winmasters ακόμα πιο δυνατή. Στόχος μας είναι να ακολουθήσουν και άλλες χορηγίες τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Ευχαριστούμε θερμά τον ΑΠΟΕΛ, τη διοίκηση και τους παίχτες για τη μεγάλη αυτή συνεργασία. Καλή μας επιτυχία!».

Ο Αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, κ. Χάρης Φωτίου, σχολίασε χαρακτηριστικά για τη χορηγία: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία winmasters για τη συνεργασία. Προστίθεται και αυτή στο σύνολο των υποστηρικτών της ομάδας μας, συμμετέχοντάς μαζί μας στην προσπάθεια για τον κοινό μας στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο ΑΠΟΕΛ είναι έτοιμος να ανταποδώσει με τη σειρά του αυτήν τη συμπαράσταση με την ανάλογη προβολή του νέου χορηγού μας. Αναγνωρίζουμε ότι σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή, εταιρείες όπως η winmasters, στέκονται ως τα πιο ισχυρά στηρίγματα δίπλα στον ΑΠΟΕΛ. Ευελπιστούμε ότι αυτή η συνεργασία θα αποτελέσει την αρχή μιας μακροχρόνιας σχέσης και υποστήριξης μεταξύ της ομάδας μας και της winmasters».

Σχετικά με τη winmasters: η winmasters αποτελεί ένα διεθνές εμπορικό σήμα το οποίο δημιουργήθηκε σύμφωνα με τις ανάγκες των χρηστών, προσφέροντας μια πελατοκεντρική και χρηστική πλατφόρμα. Η εταιρεία ιδρύθηκε από μια ομάδα ατόμων που διαθέτουν μεγάλη γνώση και μακρά εμπειρία στο χώρο του online gaming, παρέχοντας στους χρήστες της τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Ο πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσφορά όλων των παγκόσμιων αθλητικών γεγονότων, προσαρμοσμένα στις τοπικές ανάγκες. Η winmasters δραστηριοποιείται σε 7 διαφορετικές χώρες προσαρμόζοντας  την πλατφόρμα της για τις συγκεκριμένες ανάγκες της κάθε χώρας ξεχωριστά,  ώστε να βελτιστοποιήσει την εμπειρία του κάθε χρήστη, από όπου και αν βρίσκεται.

Στη winmasters, η ασφάλεια και το υπεύθυνο παιχνίδι αποτελούν βασική προτεραιότητα και κύριες αρχές της εταιρείας μας. H διαφάνεια, η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια αποτελούν βασικές εταιρικές αξίες και σημαντικά θεμέλια της φιλοσοφίας της εταιρείας.

Η winmasters έχει δαπανήσει πολλούς πόρους και χρησιμοποιεί εργαλεία υψηλής τεχνολογίας, προκειμένου να διασφαλίσει στους χρήστες την πιο ασφαλή διαδικτυακή ψυχαγωγία. Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε στους χρήστες μας πάντα μία ασφαλή, διασκεδαστική και συναρπαστική εμπειρία!

Στοιχεία επικοινωνίας για τα ΜΜΕ

Email: [email protected]  

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.winmasters.com

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!