Με προβλήματα και απουσίες

Η προετοιμασία για τον καθοριστικής σημασίας αγώνα με την Ομόνοια αρχίζει εν μέσω απουσιών και προβλημάτων τραυματισμών. Όλα αυτά δεν είναι πλέον κάτι νέο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς αλλά δεν παύουν να αποτελούν εμπόδια για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία. Πέραν της απουσίας των πέντε συνολικά διεθνών (Μορφής, Ηλία, Μιχαήλ, Χαραλαμπίδης, Παπαθανασίου) που θα απουσιάσουν για τις επόμενες δέκα μέρες, προστέθηκαν και οι τραυματισμοί των Χρίστου και Πίντο. Ενώ για τον πρώτο δεν τίθεται καν θέμα συμμετοχής του στο ντέρπι αφού θα λείψει για ένα περίπου μήνα, για τον Πορτογάλο θα γίνει αγώνας δρόμου για να προλάβει. Η ελαφριάς μορφής θλάση που αποκόμισε από τον αγώνα με τη Σάλκε χρειάζεται προσοχή και είναι για αυτό που θα ακολουθήσει συγκεκριμένο πρόγραμμα προπόνησης.

Κατά τα άλλα απόλυτα υγιής είναι οι Σεγκιρί, Σατσιάς και Μιροσάβλιεβιτς αφού προπονούνται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Παρόλο που οι πρώτοι δυο θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα με την Ομόνοια η μακρά αποχή τους κάνει εξαιρετικά δύσκολη τη συμμετοχή τους για αρκετή ώρα. Για να βοηθηθούν πάντως γίνονται σκέψεις για ένα φιλικό αλλά δεν έχει παρθεί κάποια τελική απόφαση.

>

Πάντως με δεδομένη την απουσία του Χρίστου αλλά και την αποχή του Σεγκιρί, φαίνεται το κενό που υπάρχει στο κέντρο της άμυνας. Θεωρείται δεδομένο ότι ο Μπρόερς θα κληθεί να αγωνιστεί και πάλι σε μια θέση που δεν γνωρίζει αρκετά καλά ενώ όποιος και άλλο κληθεί να τον πλαισιώσει θα είναι λύση ανάγκης. Και όλα αυτά σε έναν αγώνα που η νίκη αποτελεί μονόδρομο αφού σε διαφορετική περίπτωση θα εδραιωθεί η διαφορά από τους πρωτοπόρους.

Πάντως το καλό αποτέλεσμα με τη Σάλκε βοηθά στο να δημιουργηθεί καλύτερη ψυχολογία ενόψει Ομόνοιας, ενώ και η θετική παρουσία παικτών όπως ο Χιώτης και ο Ηλία στέλνει το μήνυμα στον Γιοβάνοβιτς ότι μπορεί να τους υπολογίζει περισσότερο.

Πάει Δευτέρα
Το αίτημα της Ομόνοιας για μεταφορά του αγώνα το βράδυ της Δευτέρας είναι δεδομένο και η εκτελεστική τη ΚΟΠ στην αυριανή της συνεδρία αναμένεται να το επικυρώσει. Παρόλο που δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση κατά πόσο και η δική μας ομάδα επιθυμεί μετάθεση της ημέρας διεξαγωγής θεωρείται σίγουρο ότι η εκτελεστική θα πάρει τον αγώνα τη Δευτέρα αφού και η LTV δε φέρει αντίσταση.

Το ζητούμενο με την ομάδα μας τυπικά και γηπεδούχο κάτι που σημαίνει περισσότερα εισιτήρια για διάθεση θα είναι να η μαζική παρουσία του κόσμου, σε μια εργάσιμη μέρα.

Σήμερα η συνάντηση Ζιβανάρη–ΠΑΝΣΥΦΙ
Η απουσία του πρόεδρου της εταιρείας στο εξωτερικό ανάβαλε για σήμερα τη συνάντηση με τους οργανωμένους, η οποία είχε αρχικά διευθετηθεί για το Σάββατο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!