Με πρόστιμο για ευνόητους λόγους

Με χρηματικό πρόστιμο (25 χιλιάδες ευρώ) τη γλυτώσαμε τελικά όσον αφορά τα κατορθώματα μιας μικρής μερίδας ανεγκέφαλων οπαδών μας. Η δικαστική επιτροπή στέλνει θελημένα ή άθελα της το μήνυμα σε αυτά τα άτομα ότι την επόμενη φορά μπορούν να κάνουν κάτι πιο ακραίο αφού στο τέλος της ημέρας όλα έχουν χρηματικό αντίτιμο. Με αυτά τα δεδομένα ο κυριακάτικος αγώνας με την ομόνοια θα διεξαχθεί με την παρουσία οπαδών κάτι που ευνοούσε και φρόντισε και το παράρτημα. Μπορεί οι πιθανότητες μας για κατάκτηση του πρωταθλήματος να έχουν ουσιαστικά εξανεμιστεί αλλά ο αγώνας έχει τη δική του σημασία. Πέραν του γοήτρου έχουμε ανάγκη το βαθμολογικό κέρδος έτσι ώστε να κάνουμε το πρώτο βήμα για κατάκτηση της 3 ης θέσης που οδηγεί στο europa league.

Τρίτη συνεχόμενη ήττα πέραν της μουρμούρας που θα λάβει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις θα θέσει σε άμεσο κίνδυνο ακόμα και την έξοδο μας στην Ευρώπη αφού ενδέχεται να μεγαλώσει η διαφορά και από τον Απόλλωνα. Όλα αυτά και όχι μόνο πρέπει να αξιολογηθούν σοβαρά από όλους στον Αρχάγγελο έτσι ώστε να βρουν τον τρόπο για να επαναφέρουν την ομάδα σε νικηφόρο πορεία.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Υπάρχει όμως ακόμα ένας λόγος που έχουμε καθήκον να παλέψουμε μέχρι τελικής πρώτης. Κανένας από εμάς δε θέλει να δει το ποδοσφαιρικό παράρτημα του ΑΚΕΛ να κατακτά το πρωτάθλημα. Μπορεί λοιπόν οι δικές μας πιθανότητες να είναι οι μικρότερες αλλά τυχόν νίκη μας την Κυριακή θα βάλει και πάλι στο κόλπο όποιον καταφέρει να κερδίσει τον άλλο αγώνα.

Τα αγωνιστικά προβλήματα είναι πολλά αφού πέραν στη λίστα τραυματιών, ανέτοιμων ή τιμωρημένων προστέθηκαν οι Ηλία και Μιροσάβλιεβιτς. Ο Πουρσαϊτίδης προπονείται επιφυλακτικά οπότε η δεξιά πλευρά πονοκεφαλιάζει έντονα τον προπονητής μας. Πρόβλημα υπάρχει και με τη στελέχωση της επιθετικής γραμμής αφού ο Ζεβλάκοφ προέρχεται από αποχή.

____________________________________________________________

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΠΟΕΛ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά την τακτική συνεδρία του Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ (που πραγματοποιήθηκε στην παρουσία αντιπροσώπων από όλους τους τοπικούς συνδέσμους φιλάθλων της ομάδας μας) αποφασίστηκε να ακολουθήσουμε πλέον την στάση που αρμόζει στον πιο ιστορικό σύνδεσμο φιλάθλων του νησιού, και να καταδικάσουμε και δημόσια την αρνητική στάση και τους λανθασμένους χειρισμούς της διοίκησης της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ.

Κατά την κρίση μας η διοίκηση φέτος απέτυχε παταγωδώς να προστατεύσει την ομάδα και τον κόσμο μας από τα πυρά των αντιπάλων μας, τόσο δημόσια όσο και στα όσα διαδραματίζονται στο παρασκήνιο του κυπριακού ποδοσφαίρου. Παρακολουθούσαν παθητικά την ομάδα και τον κόσμο μας να βάλλονται από όλες τις κατευθύνσεις, επέτρεψαν να προσβάλλεται η ιστορία και ο κόσμος της ομάδας και ήταν ανήμποροι να αντιδράσουν στον πόλεμο που δέχθηκαμε όλοι ως ΑΠΟΕΛίστες. Με την ήπια στάση που ακολούθησαν και την πολιτική του καλού παιδιού και των χαμηλών τόνων μας οδήγησαν με μαθηματική ακρίβεια εδώ που βρισκόμαστε σήμερα. Είδαμε ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ να δέχονται επίθεση μέσα στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να αντιδρά κανείς, είδαμε και ακούσαμε παράγοντες άλλων ομάδων να μηδενίζουν δημόσια την ιστορία της ομάδας και του σωματείου μας χωρίς ανταπόκριση από τους διοικούντες και είδαμε τους αντίπαλούς μας να ελέγχουν πλήρως το παρασκήνιο και να περνούν ταυτόχρονα το μήνυμα πως εμείς είμαστε η ομάδα που δήθεν ευνοείται τόσο από την ομοσπονδία όσο και από τους διαιτητές.

Επιπλέον, όχι μόνο απέτυχαν να αντιστρέψουν τα δεδομένα όσον αφορά το επικοινωνιακό κομμάτι, αλλά ακολούθησαν αδικαιολόγητα και χωρίς επιτυχία σε τακτά διαστήματα την τακτική της διχόνοιας και του διαχωρισμού του υπόλοιπου κόσμου του ΑΠΟΕΛ από τους οργανωμένους. Αντί λοιπόν να υπερασπιστεί με σθένος και αποφασιστικότητα τα συμφέροντα της ομάδας και του κόσμου μας, η διοίκηση με κάθε ευκαιρία άδειαζε δημόσια τον σύνδεσμο και μας κατηγορούσαν ανοικτά για τα επεισόδια, απειλόντας μας μάλιστα με διάλυση και με μη αναγνώριση. Εμείς δεν έχουμε την ανάγκη αναγνώρισης από κανένα αθλητικό παράγοντα και κανένα διοικητικό συμβούλιο, αφού θεωρούμε δεδομένο πως με την πάροδο του χρόνου και ενώ όλα τα υφιστάμενα μέλη του Δ.Σ της εταιρείας θα αποχωρήσουν από τις θέσεις που κατέχουν σήμερα ,ο σύνδεσμος και οι οργανωμένοι θα είναι εκεί, πιο δυνατοί από ποτέ.

Ας μην διερωτούνται λοιπόν για τα επεισόδια που παρουσιάζονται στις κερκίδες τον τελευταίο καιρό και τις αιτίες ας τις ψάξουν κάπου άλλου και όχι στον Παν.Συ.Φι. Είναι φανερό πως οι ηθικοί αυτούργοι της αντίδρασης του κόσμου και της αγανάκτησης αρκετών οπαδών μας είναι οι ίδιοι, που με τη στάση τους σπρώχνουν αρκετούς ΑΠΟΕΛιστες να πάρουν το νόμο στα χέρια τους. Ας μην είχαν τα μάτια τους κλειστά τόσο καιρό και ας μη χάζευαν τα αστέρια του Τσάμπιονς Λίγκ ενώ οι «άλλοι» αλώνιζαν την ομοσπονδία και το παρασκήνιο και ίσως να μην βρισκόμασταν εδώ που είμαστε σήμερα. Εμείς κρίνουμε πως είναι η νοοτροπία του Δ.Σ της εταιρείας που οδήγησε στο ξέσπασμα του κόσμου μας και αρνούμαστε πλέον να δεχόμαστε τα πυρά της διοίκησης, ειδικά μετά από τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλαμε τα τελευταία χρόνια για την πάταξη της βίας στα γήπεδα.

Δεν δεχόμαστε ευχαριστίες από κανένα ο οποίος μέχρι πρότινως διατύπωνε πως δεν μας αναγνωρίζει και που προειδοποιούσε με σκληρά δήθεν μέτρα εναντίον μας. Έχουμε βαρεθεί να ακούμε κάθε τρείς και λίγο πως μας βαραίνουν οι ευθύνες για τα όσα συμβαίνουν και δεν μας ενδιαφέρει ποσώς για το τι φαντάζετε ότι μπορεί να ελέγξει και να επηρεάσει ο εκάστοτε πρόεδρος του όποιου Δ.Σ. Εμείς είμαστε εδώ σήμερα, θα έιμαστε εδώ αύριο και κανείς δεν μπορεί να καθορίσει το μέλλον των οργανωμένων. Δεν μάθαμε ποτέ να γλύφουμε εκεί που φτύνουμε και τα συγχαρητήρια για την παρουσία μας στον προχθεσινό αγώνα με την ομόνοια ας τα κρατήσουν για τους εαυτούς τους, εάν κρίνουν ότι στήριξαν τον κόσμο και την ομάδα τόσο επικοινωνιακά όσο και παρασκηνιακά.

Ο κόσμος μας απαιτά από την κάθε διοίκηση να είναι ανελέητη με τον κάθε παράγοντα που προσπαθεί να βλάψει το σωματείο, να υπερασπίζεται με όλες τις δυνάμεις της τα συμφέροντα του κόσμου μας και να μην αφήνει κανένα να προσβάλλει την ιστορία της ομάδας. Όποια διοίκηση αδυνατεί να πρόσφερει αυτά τα βασικά τότε θα κρίνεται ως αποτυχημένη ανεξαρτήτου τίτλων και Ευρωπαϊκών επιτυχιών. Το κυριότερο όμως είναι πως η παρούσα διοίκηση απέτυχε να εκμεταλλευτεί το πιο δυνατό όπλο του ΑΠΟΕΛ που είναι ο κόσμος μας και ενώ είχαμε το πάνω χέρι, τώρα βρεθήκαμε εκτεθιμένοι.

Έχοντας όλα τα πιο πάνω υπόψη αλλά και το ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας ακόμη υφίστανται, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε όσους μας έχουν ξεγραμμένους πως οι οργανωμένοι θα παραμείνουν δίπλα σε αυτή την ομάδα που μας χάρισε τόσες χαρές φέτος. Καλούμε λοιπόν τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ να τα δώσουν όλα στους εναπομείναντες αγώνες και να αγωνιστούν για την ιστορία της ομάδας και τον περήφανο κόσμο μας. Είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι και οι δύο τίτλοι περνούν απ’ τα πόδια μας, γιατί απλά εμείς αντιπροσωπεύουμε τον πύχη που προσπαθούν οι υπόλοιποι να φτάσουν. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνά ποτέ κανείς, πόσο μάλλον εμείς οι ίδιοι.

Δ.Σ. ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!