Με τέτοιον ΑΠΟΕΛ είναι θέμα χρόνου

Το ζητούμενο ήταν να κερδίσουμε για να διατηρηθεί η διαφορά των 3 βαθμών από την Αελ αφού ήταν δεδομένο ότι η ομάδα της Λεμεσού θα κέρδιζε τον αδιάφορο Ερμή. Η αποστολή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού όχι μόνο κερδίσαμε τον Απόλλωνα αλλά αυτό έγινε μετά από μια επιβλητική εμφάνιση. Το 3-0 φαντάζει και παρουσιάζεται εύκολο αλλά ήρθε γιατί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ο ΑΠΟΕΛ ήταν πειθαρχημένος και με σωστό αγωνιστικό πλάνο. Ο Απόλλων εδώ και εβδομάδες δεν πατά γερά αλλά χτες έδειχνε και ήταν ανήμπορος και για αυτό φρόντισε η ομάδα μας. Ο Δώνης κράτησε στην εντεκάδα τον Σιέρινταν και δικαιώθηκε αφού ο Ιρλανδός ήταν από τους πρωταγωνιστές της μεγάλης νίκη. Πέραν του γκολ ήταν πηγή κινδύνου και δημιουργικότητας έχοντας δίπλα του και το παλιό καλό κρασί που σκοράρει περισσότερο από οποιονδήποτε.

Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε κατά κράτος γιατί οι Μοράις και Βινίσιους έκαναν όλα όσα έπρεπε σε βαθμό που κάλυψαν και το ότι δεν προέκυψαν οι ατομικές ενέργειες που θα έκαναν τη διαφορά από τους Ντε Βινσέτι κατά κύριο λόγο αλλά και από τον Αλωνεύτη. Τέλος ουσιαστικό ρόλο έπαιξαν οι ουσιαστικές βοήθειες από τον Σέρτζιο στο οργανωτικό κομμάτι.

Το σημαντικό είναι ότι η πειστική εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ έστειλε τα πιο ενθαρρυντικά μηνύματα ενόψει της συνέχειας που θα είναι ακόμα πιο δύσκολη αφού ακολουθεί ο αγώνας με την Ομόνοια. Το μήνυμα που προκύπτει είναι ότι με τέτοιες αποδόσεις δεν μας ενδιαφέρει και δεν χρειάζεται να εξαρτόμαστε από τα αποτελέσματα στους υπόλοιπους αγώνες.

Όπως είπε όμως και ο Δώνης «πρέπει να μείνουμε στην πρίζα».

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!