Με τη σκέψη στους διεθνείς

Η προετοιμασία για τον πιο καθοριστικό αγώνα της χρονιάς συνεχίζεται με εμπόδια αφού η απουσία των διεθνών εμποδίζει την τεχνική ηγεσία σε μεγάλο βαθμό. Με αυτά τα δεδομένα η προσοχή όλων στρέφεται προσωρινά στους έξι που απουσιάζουν ελπίζοντας ότι θα επιστρέψουν χωρίς κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Ήδη προέκυψε το γνωστό πλέον πρόβλημα με τον Χαραλαμπίδη ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς. Όπως και στον αγώνα με τη Γεωργία έτσι και σε αυτόν με τη Βουλγαρία οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές μας αναμένεται να είναι στο αρχικό σχήμα γεγονός που σημαίνει ότι θα επιστρέψουν στον Αρχάγγελο αρκετά κουρασμένοι.

Αυτό είναι ένα από τα πολλά προβλήματα που καλείται να διαχειριστεί αποτελεσματικά ο Γιοβάνοβιτς που έχει ακόμα να σκέφτεται τους πολλούς παίκτες που βρίσκονται στο όριο καρτών αλλά και το πώς θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Χατζί που εδώ και καιρό δίνει τις καλύτερες λύσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο αγώνας της ερχόμενης Δευτέρας θεωρείται απόλυτα δικαιολογημένα από όλους ως ο πιο σημαντικός της φετινής χρονιάς αφού με νίκη εκτοξεύουμε τη διαφορά στους 8 βαθμούς και μόνο με αυτοκτονία μπορεί να χάσουμε το πρωτάθλημα. Ο κόσμος θέλει επίμονα και Τρίτη νίκη επί του παραρτήματος του ΑΚΕΛ αλλά θα πρέπει να υπάρξει η απαιτούμενη σοβαρότητα από όλους, ενώ οι ποδοσφαιριστές καλούνται σε έναν ακόμα αγώνα να υπερβάλουν εαυτούς και να δώσουν απαντήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Υπόγραψε και ο Ιβάν
Μετά από αρκετές μέρες καθυστέρησης ο προπονητής μας υπέγραψε ψες το νέο του συμβόλαιο το οποίο προνοεί παραμονή του στον Αρχάγγελο για ακόμα δυο χρόνια, όπως επίσης και σημαντική αύξηση στις απολαβές του. Με αυτό τον τρόπο έκλεισε ακόμα μια εκκρεμότητα και οι δυο πλευρές συνεχίζουν τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά. Επόμενος στόχος όπως έχουμε γράψει ξανά είναι οι ανανεώσεις των Ηλία, Χατζί και Μιχαήλ.

Φουλ για τελικό στο μπάσκετ
Η ΑΕΛ άλλαξε προπονητή σε μια προσπάθεια να σώσει ότι σώζεται αλλά στην ομάδα μας επικρατεί αισιοδοξία ότι αργά ή γρήγορα θα πάμε τελικό. Οι δυο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους αύριο στη Λεμεσό όπου οι γηπεδούχοι πιθανών να έχουν μια τελευταία ευκαιρία να μειώσουν στο σκορ. Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ έδειξαν στον τελευταίο αγώνα ότι έχουν τον τρόπο να σπρώχνουν την ομάδα με μοναδικό τρόπο και η σκέψη και μόνο ότι την ερχόμενη Παρασκευή θα χρειαστεί να δημιουργήσουμε μια πιο εκρηκτική ατμόσφαιρα τρελαίνει τους πάντες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!