Με τη σφραγίδα του Μπίδη

Λένε ότι αγώνες όπως αυτόν με την Ρεάλ μέσα στο Μπερναμπέου είναι κομμένοι και ραμμένοι για τους μεγάλους παίκτες οι οποίοι έχουν την κατάλληλη ψυχολογία και ικανότητα να ανταποκριθούν στο ανώτατο επίπεδο. Μπορεί όλοι να προσπάθησαν και να έδωσαν ότι είχαν για να έρθει η καλή εμφάνιση αλλά αυτός που ξεχώρισε σε έναν ακόμα αγώνα ήταν ο Χαραλαμπίδης. Ο εκ των αρχηγών του ΑΠΟΕΛ ήταν συγκλονιστικός αφού ήταν ο παίκτης που με την ενέργεια και την καλή του ψυχολογία κουβάλησε την ομάδα σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο. Με τον Μαρσίνιο να δυσκολεύεται να κρατήσει την μπάλα ο Χαραλαμπίδης  ήταν αυτός που επωμίστηκε το ρόλο αυτό και ανταποκρίθηκε σε πολύ καλό βαθμό αν αναλογιστούμε και τους παίκτες που είχε απέναντι του. Η μαγική αριστερή πτέρυγα της Ρεάλ με τους Μαρσέλο και Ρονάλτο έπρεπε να περιοριστεί σε φυσιλογικά επίπεδα και ο αρχηγός ήταν και πάλι πρωταγωνιστής. Έτρεξε ασταμάτητα, κέρδισε μονομαχίες και έδωσε βοήθειες στον Πουρσαϊτίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο και αμέσως μετά την μειώσει του σκορ λίγο έλειψε να μας τρελάνει όταν από πλάγια θέση πλάσαρε τον Κασίγιας αλλά ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ!

Η εμφάνιση του Χαραλαμπίδη αποδεικνύει ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει στα σπλάχνα του την ποιότητα και αυτοί που ασχολούνται θα πρέπει να προβληματιστούν για την αδυναμία αξιοποίησης παικτών που θεωρούνται ταλέντα. Μπορεί να έχουμε ανεβάσει το επίπεδο μας με την έλευση ποιοτικών ξένων αλλά ο ΑΠΟΕΛ εξακολουθεί να έχει τρομερή ανάγκη από παίκτες που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας αφού αυτό έχει πολλά οφέλη. Προς το παρών μας αρκεί και με το παραπάνω ο Μπίδης πού δείχνει και εκτός γηπέδου ότι αποτελεί ηγετική μορφή.

Οι κατά καιρούς δημόσιες τοποθετήσεις του οι οποίες γίνονται όλο και πιο συχνές τον τελευταίο καιρό μέσω του twitter επιβεβαιώνουν ότι έχει το χάρισμα να μιλά με τρόπο αγγίζει τους οπαδούς, αφού στο τέλος της ημέρας είναι και αυτός ένας σαν εμάς.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!