Με τις γνωστές απουσίες

Ζε Κάρλος και Σεγκιρί θα απουσιάσουν και στον αγώνα εναντίον του Άρη αφού δεν είναι 100% έτοιμοι και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν είναι διαθετημένος να ρισκάρει οτιδήποτε. Τα δεδομένα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι δεν φαίνεται να διαφοροποιούνται σε σχέση και με τον τελευταίο αγώνα. Αυτό σημαίνει ότι ο Μαχλάς θα είναι ο μοναδικός προωθημένος επιθετικός ενώ θα έχει στηρίγματα από τα άκρα της μεσαίας γραμμής.

Λογικά οι έντεκα που αγωνιστήκαν και στον τελευταίο αγώνα συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να είναι στο αρχικό σχήμα και αύριο. Αν γίνει κάτι τέτοιο σημαίνει ότι ο Φλορέα θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας ενώ ο Χάτζι θα καλύψει το αριστερό άκρο. Η καλή λειτουργία της μεσοαμυντικής γραμμής είναι ένα από τα δυο ζητούμενα αφού όπως παραδέχτηκε και ο προπονητής μας στη καθιερωμένη δημοσιογραφική διάσκεψη του, υπάρχουν αδυναμίες στον τομέα αυτό. Η ευκολία με την οποία οι αντίπαλοι δημιουργούν ευκαιρίες είναι γεγονός, έστω και αν η εστία μας έμεινε ανέπαφη στους τελευταίους δυο αγώνες.

>

Το άλλο ζητούμενο αφορά τη δυνατότητα να ανταποκριθεί η γραμμή κρούσης σε έναν αγώνα όπου και πάλι θα απουσιάσουν ο Ζε Κάρλος αλλά και η λύση Τσόροβιτς. Ο Άρης έχει καλούς αμυντικούς ενώ θα παραταχθεί με ξεκάθαρο αμυντικό πλάνο με στόχο να μας αιφνιδιάσει στις αντεπιθέσεις. Ο Μαχλάς θα πρέπει να έχει στηρίγματα από τους Χαραλαμπίδη και Μακρίδη έτσι ώστε να μπορέσουμε να είμαστε απειλητικοί.

Τα έχουν χαμένα
Η παντοκρατορία της ΑΕΛ πλησιάζει στο τέλος και η νευρικότητα γίνεται όλο και πιο έντονη σε όλους στη Λεμεσό. Χτές και έχοντας κατά νου το σημερινό μας αγώνα η διοίκηση του διοργάνωσε δημοσιογραφική διάσκεψη για να παρουσιάσει στα ΜΜΕ τα παράπονα που έχουν από τη διαιτησία του πρώτου αγώνα. Δεν έλειψαν οι γνωστές κομπλεξικές δηλώσεις εντυπωσιασμού ότι τάχα θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα και θα επικεντρωθούν στην Ευρώπη, αν η ομάδα τους εξακολουθήσει να αδικείται.

Αδικία είναι για την ΑΕΛ να μην σπρώχνεται η ομάδα τους σε καθοριστικούς αγώνες όπως γινόταν για χρόνια και ιδιαίτερα όταν οποιαδήποτε ομάδα αγωνιζόταν στο γήπεδο ζούγκλα στη Λεμεσό.

Η ουσία είναι ότι το ΑΠΟΕΛ πάει απόψε στη Λεμεσό έχοντας να αντιμετωπίσει ένα εχθρικό κλίμα και μέσα από αυτές τις συνθήκες καλείται να παλέψει για τη νίκη που θα του δώσει και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!