Με τον Απόλλωνα το πραγματικό τεστ

Η νίκη όπως πάντα φέρνει τα χαμόγελα και επαναφέρει την αισιοδοξία. Στην περίπτωση μας η αισιοδοξία δεν μπορεί να προσδιοριστεί σε κάτι συγκεκριμένο, αφού κάθε εβδομάδα η διαφορά από την Ανόρθωση μεγαλώνει. Η νίκη επί της Σαλαμίνας ήταν σημαντική αλλά το ΑΠΟΕΛ θα μετρήσει τις πραγματικές του δυνάμεις στον αγώνα του Τσιρείου εναντίον του Απόλλωνα. Πρόκειται για έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και με νίκη η ομάδα μας θα ελπίζει βάσιμα σε καλύτερες μέρες.

Προηγουμένως και πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη υπάρχει ο αγώνας κυπέλλου με τον Άρη στο ΓΣΠ όπου με νίκη σφραγίζουμε την πρόκριση στα ημιτελικά. Αν μέχρι την Τετάρτη φτάσει η μπλε κάρτα του Χαραλαμπίδη, ο προπονητής αναμένεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής. Το ιδίο αναμένεται να γίνει και με το Φερναντές ο οποίος θα είναι στη διάθεση του προπονητή και για τον αγώνα του Σαββάτου.

>

Το αν και πως θα συνυπάρξουν οι Χαραλαμπίδης, Μακρίδης και Φερναντές στη μεσαία γραμμή μαζί με ένα αμυντικό χαφ είναι κάτι που θα μάθουμε σύντομα. Και αυτό γιατί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θεωρεί ότι οι τρεις συγκεκριμένοι παίκτες μπορούν να δώσουν άλλη οντότητα στην ομάδα και μαζί με τον Σατσιά να την οδηγήσουν στο δρόμο των επιτυχιών.

Επιτέλους παρελθόν ο Σαπάνης
Η διοίκηση ήθελε να τον αποδεσμεύσει από το περασμένο καλοκαίρι αλλά για διάφορους λόγους το τυπικό διαζύγιο εκδόθηκε χθες αφού ο παίκτης πείστηκε να διακοπεί η συνεργασία μεταξύ των δυο πλευρών. Το ότι πλησίαζε έτσι και αλλιώς η λήξη της 18μηνής συνεργασίας ίσως να έπαιξε ρόλο….

Και πάλι εκτός ο Σεγκιρί
Η επάνοδος του Σεγκιρί δεν ήταν η καλύτερη δυνατή αφού ο τραυματισμός του τον θέτει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες δέκα μέρες. Ο Σεγκιρί είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τη Δόξα και όπως είναι γνωστό μετά από απαίτηση του ιδίου πέρασε το μεγαλύτερο στάδιο της αποθεραπείας του στη Γαλλία. Είχε επανέλθει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων από την περασμένη εβδομάδα αλλά όπως φάνηκε δεν έτοιμος για να μπει στα δύσκολα. Παρά το ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή του οποίου η αξία είναι μεγάλη, το γεγονός ότι κάθε χρόνο χάνει και περισσότερους αγώνες προβληματίζει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!