Χωρίς τον Ζε

Αυτό είναι δυστυχώς το συμπέρασμα που βγαίνει από τα μέχρι σήμερα δεδομένα όπως αυτά προκύπτουν μέσα από τις προπονήσεις. Ο Βραζιλιάνος ταλαιπωρείται από ένα τραύμα στο πόδι και δεν μπόρεσε να προπονηθεί ούτε χτες και μόνο με θαύμα μπορεί να προλάβει. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συμβιβάστηκε ήδη με την ιδέα ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ζε Κάρλος και κάνει σκέψεις και πλάνα χωρίς αυτόν και ελπίζει ότι η σημερινή προπόνηση θα έχει ευχάριστα νέα. Και αυτό γιατί ο Κόντης είναι ένας άλλος παίκτης του οποίου η παρουσία θεωρείται σημαντική αλλά ακόμα δεν μπορεί να θεωρηθεί βέβαιη. Αναλόγως του πώς θα αντιδράσει στη σημερινή δυνατή προπόνηση θα διαφανεί αν θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ή αν θα πρέπει να βρεθεί κάποιος άλλος για τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας.

Την Τετάρτη φάνηκε να ξεκαθαρίζουν οριστικά και θετικά οι περιπτώσεις των Μιχαήλ και Χαραλαμπίδη, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά και λογικά θα επανέλθουν στο αρχικό σχήμα, μαζί με τον Σατσιά.

>

Πέραν του Κόντη του οποίου η παρουσία ή όχι θα ξεκαθαρίσει σήμερα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλείται να αποφασίσει αν θα εμπιστευτεί τους Σεγκιρί και Φλορέα στην άμυνα, οι οποίοι αγωνίστηκαν μετά από καιρό εναντίον της ΑΕΛ ή αν θα προτιμήσει τον Μπροέρς.

Με τη σφραγίδα του κόσμου
Η διοίκηση τιμολόγησε το πακέτο εισιτηρίων με τρόπο που προτρέπει τον κόσμο να παρεβρεθεί σε όλους τους αγώνες μας στο ΓΣΠ, εξοικονομώντας το ποσό των 10 ευρώ και τώρα αναμένει να δούμε την ανταπόκριση. Θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι ο κόσμος μας θα δώσει το παρών του στον αγώνα του Σαββάτου αγοράζοντας πακέτο ή εισιτήριο για τον συγκεκριμένο αγώνα. Πέραν της ψυχολογικής στήριξης που δίνει στην ομάδα μια γεμάτη κερκίδα σημαντική παράμετρος είναι και το οικονομικό αφού καλές εισπράξεις ισοδυναμούν με σημαντική βοήθεια στο προβληματικό ταμείο της εταιρείας. Οι υποχρεώσεις τρέχουν και πιέζουν ασφυκτικά ενώ δύσκολα μπορούν να γίνουν μεγάλες μεταγραφές χωρίς ρευστό

Τιμωρήθηκε ή έδρα μας
Έγινε το αναμενόμενο και η καλαθοσφαιρική μας ομάδα θα στερηθεί του δικαιώματος να αγωνιστεί στο Λευκόθεο στο δεύτερο αγώνα των τελικών εναντίον του Κεραυνού. Το κοινοτικό του Αγίου Δοομετίου θεωρείται το πιθανότερο γήπεδο που θα οριστεί για να διεξαχθεί ο αγώνας. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή και η διοίκηση του Κεραυνού προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποτρέψει την παρουσία των ουδέτερων ατόμων που θέλουν να παρευρεθούν στο γήπεδο του Στροβόλου.

Ανακοινώθηκαν τα πακέτα εισιτηρίων
Στην τιμή των 70 ευρώ πωλούνται για όσους ενδιαφέρονται τα πακέτα εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας. Η προπώληση για διευκόλυνση του κόσμου θα γίνεται στο ΓΣΠ, ενώ πέραν των τριών εντός έδρας αγώνων περιλαμβάνεται και ο εκτός έδρας αγώνας με την Ομόνοια. Σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία ΑΠΟΕΛ αναφέρει τα ακόλουθα:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ ανακοινώνει ότι

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!