Με το μυαλό στην Ομόνοια

Μπορεί η παρέλαση ονομάτων ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν το ΑΠΟΕΛ να άρχισε και να εξιτάρει πολλούς αλλά το πιο σημαντικό πράγμα αυτή τη στιγμή είναι να καταφέρουμε να κατακτήσουμε τη δεύτερη θέση. Η προσπάθεια αυτή είναι άμεσα συσχετισμένη με τον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στον μισητό μας αντίπαλο αφού αν καταφέρουμε να τους κερδίσουμε δεν πρόκειται να γίνει κανένα θαύμα.

Με σοβαρότητα και καλή απόδοση μπορούμε να τους κερδίσουμε και να αποδείξουμε μεταξύ άλλων ότι η τελευταία μας ήττα, ήταν μια κακή παρένθεση στην πολύ καλή πορεία του τελευταίου διμήνου. Το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών είναι πολύ καλύτερα γεμίζει αισιοδοξία τους υπευθύνους.

>

Όπως είναι γνωστό οι Ζε Κάρλος και Κόντης αντιμετωπίζουν ακόμα κάποια προβλήματα και μέχρι αύριο θα ξεκαθαρίσει κατά πόσο είναι 100% έτοιμοι. Όπως φάνηκε και σε άλλες περιπτώσεις ο Γιοβάνοβιτς δεν ρισκάρει τη συμμετοχή κανενός, οπότε όποιος δεν είναι απόλυτα έτοιμος δεν θα αγωνιστεί.

Το πλάνο νίκης θα βγει λογικά μέσα από την τελευταία προπόνηση μέσα από την οποία θα διαφανεί και στην πράξη ποιοι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι.

Ανακοινώθηκαν τα πακέτα εισιτηρίων
Στην τιμή των 70 ευρώ πωλούνται για όσους ενδιαφέρονται τα πακέτα εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας. Η προπώληση για διευκόλυνση του κόσμου θα γίνεται στο ΓΣΠ, ενώ πέραν των τριών εντός έδρας αγώνων περιλαμβάνεται και ο εκτός έδρας αγώνας με την Ομόνοια. Σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία ΑΠΟΕΛ αναφέρει τα ακόλουθα:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ ανακοινώνει ότι

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!