Χαραλαμπίδης και επίσημα

Μπορεί η διοίκηση διάμεσου Τάκη Αντωνίου να διέψευδε χτες τους πάντες αλλά η επανένταξη του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη στο ΑΠΟΕΛ είναι γεγονός. Διοίκηση και ποδοσφαιριστής επισημοποίησαν (υπάρχει σχετική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα) αργά ψες τη συμφωνία αφού από το απόγευμα της ίδιας μέρας είχε μείνει και επίσημα ελεύθερος. Όπως γράψαμε και χτες ο Μπίδης είχε καταλήξει στην απόφαση να επιστρέψει στην Κύπρο για τα καλά και η ομάδα μας ήταν η πρώτη του επιλογή. Οι απολαβές του θα ανέρχονται στα 200 χιλιάδες ευρώ ετησίως, ποσό που κάλυψε πλήρως τις απαιτήσεις του παίκτη αφού το οικονομικό ήταν μια σημαντική παράμετρος.

Η επανένταξη του Χαραλαμπίδη στην ομάδα έρχεται σε μια εποχή που η ομάδα έχει φοβερή ανάγκη ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και θεωρείται βέβαιο ότι η παρουσία του θα μας βοηθήσει. Όπως όλοι έτσι και αυτός θα χρειαστεί πίστωση χρόνου, έστω και αν τα πάντα είναι γνώριμα. Θα είναι λάθος να θεωρηθεί ο σωτήρας μιας ομάδας που έχει πολλά προβλήματα τα οποία δεν μπορούν να λυθούν άμεσα, οπότε θα είναι άδικο να φορτώσουμε με οποιοδήποτε άγχος ή παράλογες απαιτήσεις τον Χαραλαμπίδη.

>

Μια άλλη παράμετρος της μεταγραφής σχετίζεται και με το διοικητικό και τα όσα τροχοδρομούνται ενόψει 5ης Φεβρουαρίου. Η μεταγραφή Χαραλαμπίδη αποτελεί παρασκηνιακά μια κίνηση από πλευράς Ζιβανάρη μέσω της οποία δείχνει την αποφασιστικότητα του να παραμείνει αλλά και να μην επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος.

Νίκη για να ξεχάσουμε τα προβλήματα
Κάπως έτσι θα λειτουργήσει ενδεχόμενη νίκη μας το Σάββατο επί της Σαλαμίνας αφού αν μη τι άλλο θα δώσει ένα τέλος στο αρνητικό σερί και θα μας διατηρήσει στο παιχνίδι της διεκδίκησης της δεύτερης θέσης. Παράλληλα όπως ξέρουν όλοι πολύ καλά τυχόν νέα αποτυχία θα επαναφέρει την μουρμούρα και πιθανόν να πυροδοτήσει νέο κύκλο αντιπαραθέσεων ανάμεσα σε οπαδούς, διοίκηση και ποδοσφαιριστές. Είναι για αυτό που αμέσως μετά τη δημοσιογραφική διάσκεψη Ζιβανάρη ξεκίνησε μια προσπάθεια βελτίωσης του κλίματος στον Αρχάγγελο.

Οι ποδοσφαιριστές για πολλούς και διάφορους λόγους δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν μέχρι στιγμής στην πίεση που είχε δημιουργηθεί, ενώ ούτε η αλλαγή προπονητή μπόρεσε να βελτιώσει το κλίμα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς από την πλευρά του παλεύει καθημερινά για να βελτιώσει ότι μπορεί να βελτιωθεί και ελπίζει ότι το Σάββατο η ομάδα θα κάνει μια νέα αρχή.

Στην προσπάθεια αυτή αναμένεται να βοηθήσουν οι Σατσιάς και Κόντης οι οποίοι προπονούνται πλέον κανονικά και συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να είναι στο αρχικό σχήμα. Στις προπονήσεις συμμετέχει κανονικά και ο Σεγκιρί ο οποίος όμως έχασε πολύτιμο έδαφος τον τελευταίο ένα μήνα και η επάνοδος του θα είναι σταδιακή. Το πρόβλημα που μπορεί να προκύψει αφορά τον Μαχλά που αισθάνεται ενοχλήσεις και προπονείται επιφυλακτικά. Σε περίπτωση που δεν μπορέσει να αγωνιστεί τη θέση του ίσως πάρει ο Τσόροβιτς εκτός και αν ο προπονητής προτιμήσει να αγωνιστεί μόνον με ένα επιθετικό.

Όπως είναι γνωστό θα απουσιάσει ο Φερναντές λόγω καρτών, ενώ οι Μορφής και Κίσσας εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται από τα γνωστά τους προβλήματα.

Επανέρχεται η προσπάθεια
αποδέσμευσης της σαβούρας

Μια νέα προσπάθεια να πειστούν όσοι δεν προσέφεραν τίποτα και πληρώνονται πολλά να αποχωρήσουν γίνεται και πάλι. Ο Τόρες που όπως γράψαμε πριν καιρό ήταν η πιο εύκολη υπόθεση αποτελεί και επίσημα παρελθόν, ενώ προσπάθεια γίνεται να αποχωρήσουν οι Ταβάρες και Σαπάνης. Τα ψηλά συμβόλαια αποτελούν βραχνά και παρόλο που οι μέχρι σήμερα προσπάθειες δεν είχαν ουσιαστικό αποτέλεσμα η προσπάθεια δε σταματά. Επειδή κανείς δεν περιμένει οτιδήποτε από τους ποιο πάνω ποδοσφαιριστές, το δικό μας σχόλιο είναι να μην χρειαστεί να πράξουμε το ίδιο σε λίγο και καιρό και με κάποιους άλλους παίκτες που αποκτήθηκαν.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΤΟΜΠΟΛΑ

Ολοκληρώθηκε απόψε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη τόμπολα του συνδέσμου μας (για το 2008) η οποία διεξήχθη στο οίκημα του συνδέσμου (ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ). Στην τόμπολα παρευρέθησαν γύρω στα 120 άτομα και η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα ζεστή και ΑΠΟΕΛιστικη. Τα χρηματικά βραβεία ήταν συνολικά €800 ενώ υπήρχαν και άλλα δώρα όπως φανέλες της ποδοσφαιρικής ομάδας μας, η νέα κουβέρτα του ΑΠΟΕΛ καθώς και κασκόλ του συνδέσμου. Επί της ευκαιρίας λοιπόν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους ήρθαν και πέρασαν την ώρα τους μαζί μας ενώ επίσης θα θέλαμε να προσκαλέσουμε όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να αρχίσει να επισκέπτεστε το σπίτι των Πορτοκαλί. Η τόμπολα θα επαναληφθεί σε δύο εβδομάδες (στις 7/02/2008 ημέρα Πέμπτη και ώρα 7.30 μ.μ) ενώ ευελπίστουμε να καθιερωθεί εβδομαδιαία.

Σας ευχαριστούμε και πάλι και ελπίζουμε να περάσατε καλά.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!