Μια ήττα μακριά από το τέλος

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται μια ήττα μακριά από το να τελειώσει πρόωρα η φετινή χρονιά στην καλαθόσφαιρα. Μετά την ήττα στον τελικό κυπέλλου τα play offs στο πρωτάθλημα άρχισαν με τον χειρότερο τρόπο. Η ομάδα μας χάνει με 2-0 από τον Κεραυνό και βρίσκεται φάτσα με τον αποκλεισμό. Μια χρονιά που άρχισε με τις καλύτερες προοπτικές κινδυνεύει να πάει (εάν δεν πήγε ήδη) χαμένη. Ο στόχος του νταμπλ φάνηκε μέχρι πριν λίγες εβδομάδες όχι μόνο εφικτός αλλά και πολύ πιθανός. Τα πάντα όμως ανατράπηκαν από δικά μας λάθη και όχι μόνο. Η υπερπροσπάθεια κατά τη διάρκεια της κανονική διάρκειας του πρωταθλήματος μας έφερε στην πρώτη θέση αλλά το πλεονέκτημα έδρας πήγε στον κάλαθο των άχρηστων λόγω μερικών δεκάδων που θέλουν να θεωρούνται οπαδοί του ΑΠΟΕΛ.

Διοίκηση και προπονητής δημιούργησαν μια ανταγωνιστική ομάδα με το χαμηλότερο δυνατό μπάτζετ αλλά την κρίσιμη στιγμή των play offs όπου οι ανταγωνιστές μας ενισχυθήκαν εμείς δεν ανταποκριθήκαμε. Εκ του αποτελέσματος η προσθήκη του Γλυνιαδάκη δεν έφερε το ποθητό αποτέλεσμα και την επιπλέον ώθηση.

Μέσα σε όλα αυτά ζούμε και τον αισχρό πόλεμο που δέχεται ο ΑΠΟΕΛ από τον πρόεδρο της ΚΟΚ. Δυστυχώς η αδιαφορία του κόσμου και όχι μόνο δίνει το δικαίωμα στον Κόκο Χριστοδούλου να μας αντιμετωπίζει ως μια μικρή ομάδα. Οι διαχρονικές συμμαχίες του με τον Κεραυνό και όχι μόνο τον έχουν κάνει παντοδύναμο ενώ η διοίκηση μας καταφεύγει στο facebook προκειμένου να βγάλει τα αποθημένα και το παράπονο της.

Στην τελευταία του ανάρτηση ο Ποταμίτης αναφέρει πολλά για τα κακώς έχοντα στην κυπριακή καλαθόσφαιρα. Το ερώτημα όμως είναι αν ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να διορθώσει πρώτα τα του οίκου του και στη συνέχεια να απολυμάνει την ομοσπονδία.

Το σχετικό μήνυμα του Ποταμίτη στο facebook:

“Ο καθένας με την ενθάρρυνση & αποδοχή του «προέδρου» γράφει παίκτες όποτε, όποιους και όσους θέλει παραβιάζοντας όλες τις συμφωνίες, κανονισμούς, καταστατικό ομοσπονδίας κτλ. Η δικαστική καθοδηγούμενη με αλλότρια κίνητρα. Διαιτητές εισαγόμενοι που κάποιοι περηφανεύονταν ότι τους «έλεγχαν» ακόμα και με μια κούτα πούρα Αβάνας και μερικά κιλά χαλούμια… Η αστυνομία ξαφνικά παραδέχεται ότι δεν μπορεί να αστυνομεύσει αγώνα με 150 φιλάθλους με την ένοχη σιωπή της ομοσπονδίας για να βολέψει κάποιους! Για οικονομική διαφάνεια της ομοσπονδίας, ούτε λόγος…Ομοσπονδία/διοργάνωση μπουρδέλο και διερωτώμαι τι άλλο έμεινε, και πόσο «περήφανοι» είμαστε συμμετέχοντας σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα;”

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!