Μπλέξιμο και αναστάτωση ελέω Πάολο Κόστα

Εκεί που όλοι περίμεναν και επικεντρώνονταν στον αγώνα με την Ανόρθωση, ήρθε το δημοσίευμα του protathlima.com για να φέρει την αναστάτωση στην ομάδα μας. Σύμφωνα με αυτό ο Πάολο Κόστα μέσω του μάνατζερ του έχει ήδη συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομόνοια. Η υπόθεση είναι αρκετά μπλεγμένη αλλά τα όσα προκύπτουν φαίνεται να είναι βάσιμα. Το μπλέξιμο ξεκινά από το ότι ενώ ο παίκτης εκπροσωπείται τον τελευταίο καιρό από τον Κώστα Χριστοδούλου (Καραβίδα) ο πρώην μάνατζερ του Ανδρέας Δημητρίου (Κόμο) έχει πληρώσει την Ανόρθωση τη σχετική ρήτρα και απέκτησε τα δικαιώματα του παίκτη. Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις του Κόμο στο protathlima.com αλλά και από το ότι η διοίκηση της Ανόρθωσης το αρνείται.

Θεωρείται λογικό ο Κόμο να ενεργεί με τη σύμφωνο γνώμη του Πάολο Κόστα με τον Πορτογάλο πάντως να ορκίζεται σε όποιον τον ρωτήσει ότι δεν έχει μιλήσει με οποιαδήποτε ομάδα. Σχετική δήλωση του παίκτη επρόκειτο να αναρτηθεί και στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας ως μια πρώτη αντίδραση, μέχρι εως ότου διερευνηθεί λεπτομερώς το όλο θέμα.

Σχετικό με το όλο θέμα φαίνεται να είναι πλέον και το ότι οι προ εβδομάδων διαπραγματεύσεις μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Πάολο Κόστα για ανανέωση της συνεργασίας δεν προχώρησαν αφού υπήρξε διαφορά στο οικονομικό. Η ομόνοια και ο Κόμο επιχειρούν να εκμεταλλευτούν το όλο θέμα αφού και η δημοσιοποίηση του θέματος λίγες ώρες πριν τον αγώνα μας την Ανόρθωση τους εξυπηρετεί.

Οι επόμενες μέρες ή και εβδομάδες θα ξεκαθαρίσουν το όλο θέμα αλλά το παρελθόν των Κόμο και Κόστα δεν μπορεί να κάνει κανέναν να αισθάνεται άνετα…

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!