Μπορούμε να αποφύγουμε τον γκρεμό;

Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών επαναφέρουν την εσωστρέφεια σε επίπεδο παραγόντων και την απογοήτευση στις τάξεις των οπαδών του ΑΠΟΕΛ. Η απόφαση του Ερωτοκρίτου να αποχωρήσει σε μια τρομερά δύσκολη χρονική στιγμή έφερε μια σειρά από γεγονότα που δείχνουν ότι δεν υπάρχει διάθεση και ετοιμότητα για να βρεθεί η ιδεατή διοικητική λύση. Αύριο λήγει το χρονοδιάγραμμα για υποβολή υποψηφιοτήτων και τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν υπάρχει λύση. Θεωρητικά δεν θα υπάρξει διοικητικό αδιέξοδο γιατί υπάρχουν εκλελεγμένα άτομα της νυν διοίκησης που εξέφρασαν ήδη την πρόθεση τους να συνεχίσουν. Είναι αυτοί που ένιωσαν θιγμένοι και προσβεβλημένοι με τον τρόπο που ζητήθηκε από συγκεκριμένο παράγοντα η παραίτηση τους προκειμένου να αναλάβει το σχήμα Γεωργίου. Επειδή όλοι αναγνωρίζουν ότι τα συγκεκριμένα άτομα δεν καθιστούν ένα ισχυρό συμβούλιο που μπορεί να ανταποκριθεί στις δυσκολίες.

Οι μεγαλομέτοχοι θα καθορίσουν τις εξελίξεις και παρόλο που μέχρι στιγμής δείχνουν να μην μπορούν να βρουν την ιδεατή λύση έχουν ακόμα λίγες ώρες να το πράξουν. Αναφερόμαστε σε συγκεκριμένα άτομα. Πρόδρομος Πετρίδης, Γιώργος Ξιναρής, Γιώργος Γεωργίου, Φοίβος Ερωτοκρίτου, Χριστόφορος Ποταμίτης και Χάρης Λοϊζίδης είναι αυτοί που πέραν των μετοχών που διαθέτουν και τους καθιστούν σημαντικούς έχουν άποψη και καθορίζουν τις εξελίξεις.

Σε αυτούς πρέπει πλέον να προσθέσουμε και τον Μιχάλη Γεωργίου που επίσης θεωρείται μέτοχος με επιρροή αφού κατέχει μόνιμα το πληρεξούσιο της Church Lane και ήταν αυτός που οραματίστηκε ένα πλάνο αλλαγής που καθόλου τυχαία βρήκε ένθερμο υποστηρικτή τον Ποταμίτη. Θυμίζουμε ότι η απόσυρση Γεωργίου και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο έγινε γεννά πάρα πολλά ερωτήματα τα οποία πρέπει να απαντηθούν.

Ακούμε διάφορα πράγματα όπως το ενδεχόμενο να αναβληθεί η γενική συνέλευση ή να οριστεί υπηρεσιακό συμβούλιο ή μια επιτροπή που θα χειριστεί τα καυτά θέματα και διάφορες άλλες αρλούμπες.

Τη Δευτέρα πρέπει να λεχθούν τα πράγματα με το όνομα τους αρχίζοντας από την σημερινή οικονομική κατάσταση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ την οποία παραπλανητικά άτομα όπως ο Γιώργος Γεωργίου παρουσιάζουν ως καλή. Οι εκκρεμότητες και οι προκλήσεις της επόμενης διμηνίας είναι τεράστιες και θα καθορίσουν το μέλλον του ΑΠΟΕΛ. Για να ανταποκριθούμε χρειάζεται ενότητα και καθαρές λύσεις.

Σχετικά άρθραΤο restart του ΑΠΟΕΛ

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!