Μόνος εκπρόσωπος ο Χιώτης

Ο ΑΠΟΕΛ είναι Ελλάδα. Όπως πολλοί  έχουν χαρακτηρίσει την ομάδα μας μετά και τις πρόσφατες ευρωπαϊκές επιτυχίες,  ο ΑΠΟΕΛ είναι  ένα ζωντανό κύτταρο της Μητέρας Πατρίδας σε ένα νησί μόλις 150 ναυτικά μίλια μακριά από αυτήν.

Ο ΑΠΟΕΛ, από τις αρχές της νέας χιλιετίας επέλεγε να διατηρεί στην ομάδα Ελλαδίτες ποδοσφαιριστές οι οποίοι κατάφεραν μέσα από την αγάπη του κόσμου να δώσουν πίσω στον ΑΠΟΕΛ τον καλύτερο τους εαυτό και να μετατραπούν σε ηγέτες της ομάδας. Η Ελληνικότητα δια μέσω του ρόστερ ήταν ένα από τα πολλά άρθρα που είχαμε ασχοληθεί στο παρελθόν με το θέμα και την σημασία της ύπαρξης Ελλαδιτών στο έμψυχο υλικό του ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα μας, μετά από πολλά χρόνια θα αγωνιστεί στην φετινή χρονιά με μόνο έναν Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της, τον Διονύση Χιώτη. Ο Χιώτης δεν είναι ένας απλά Ελλαδίτης που έτυχε να βρίσκεται ανάμεσά μας. Είναι ένας από εμάς κι γνωρίζει πολύ καλύτερα από όλους τί εστί ΑΠΟΕΛ και πως ο Ελληνισμός αναβλύζει μέσα από τις λέξεις που συμπληρώνουν το όνομα της ομάδας μας.

Όμως ο ΑΠΟΕΛ έχει ανάγκη το Ελληνικό στοιχείο στην ομάδα, ειδικά μετά και την φυγή πολλών αγαπημένων ποδοσφαιριστών του κόσμου του. Τζιόλης, Πουρσα και Κόντης είναι τα σύγχρονα παραδείγματα στελεχών που αγαπήθηκαν ενώ παλαιότερα είχαν αφήσει το στίγμα τους στην ομάδα οι Ουζουνίδης, Μαραγκός, Σολάκης, Βακουφτσής και  Αμανατίδης.

Αυτοί που θα μπορούσαν να αναλάβουν να καλύψουν αυτό το κενό είναι σίγουρα οι παλιά φρουρά των Ελληνοκυπρίων παιχτών που γνωρίζουν πως νιώθει ο ΑΠΟΕΛίστας σε αυτό τον τομέα.  Σατσιάς, Μπίδης, Αλεξάνδρου και Ηλία έχουν υποχρέωση να κρατήσουν ψηλά την σημαία του ΑΠΟΕΛΛΙΝΙΣΜΟΥ στην ομάδα μας και να προστατέψουν αυτές τις αξίες που θέλουμε να διατηρούμε στον ΑΠΟΕΛ.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ αγαπά παθολογικά την ομάδα του όμως ταυτόχρονα αγαπά βιολογικά την Ελλάδα.  Μετά από αρκετά χρόνια το Ελληνικό στοιχείο στον ΑΠΟΕΛ θα είναι αριθμητικά μειωμένο, όμως ο Χιώτης μαζί με τους εκ γενετής ΑΠΟΕΛίστες ποδοσφαιριστές μπορούν να γίνουν σημαιοφόροι και να καλύψουν επάξια αυτό το κενό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!