Νέα αρχή με Νεκτάριο Πετεβίνο

Η επανεκκίνηση του ΑΠΟΕΛ σε όλα τα επίπεδα είναι γεγονός και τα αποτελέσματα της τελευταίας τριμηνίας είναι ορατά ιδιαίτερα στον αγωνιστικό χώρο. Ένας τομέας όπου η ομάδα μας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ήταν αυτός της επικοινωνίας και η επικείμενη πρόσληψη του Νεκτάριου Πετεβίνου είναι μια καθοριστική κίνηση για το restart που θέλουμε. Με τον γνωστό αθλητικογράφο έγιναν οι απαραίτητες επαφές μέσα από τις οποίες διαφάνηκε ότι μπορεί να ανταποκριθεί στα διευρυμένα καθήκοντα που θα έχει ως εκπρόσωπος τύπου, διευθύνοντας ουσιαστικά το γραφείο τύπου το οποίο θα εκσυγχρονιστεί και θα διευρύνει τους τομείς δράσης του. Εννοείται ότι πρόκειται για πλήρη απασχόληση καθώς ο Πετεβίνος έχει ήδη ενημερώσει το Συγκρότητμα Διας ότι αποχωρεί από την ενεργό δημοσιογραφία.

Ο Πετεβίνος πέραν του ότι είναι οπαδός του ΑΠΟΕΛ έχει σωστή κρίση και αντίληψη των όσων συμβαίνουν στην ομάδα μας αλλά και της κουλτούρας των οπαδών, στοιχεία που θα τον βοηθήσουν στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Ο Χαράλαμπος Προύντζος θα συνεχίσει να είναι σε επίπεδο διοικητικών συμβούλων το άτομο που θα έχει κάτω από την εποπτεία του τμήμα επικοινωνίας και θα είναι το άτομο με το οποίο ο Πετεβίνος θα έχει τη στενότερη συνεργασία.

Η πρόσληψη Πετεβίνου στα μέσα Μαρτίου σηματοδοτεί και την αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση του Χατζηλιασή. Η παρουσία του νυν εκπροσώπου είναι εδώ και μήνες τυπική αφού συνειδητά η διοίκηση Πετρίδη προτίμησε την περιθωριοποίηση του. Αυτό δεν πρέπει να εκπλήσσει αφού ο Χατζηλιασής ταυτίστηκε σε μη ανατρέψιμο βαθμό με την επικοινωνιακή φούσκα του καλοκαιρού και σωρεία λανθασμένων ενεργειών.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!