Νίκη για να ελπίζουμε

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις επαναρχίζουν σήμερα με πολλά προβλήματα αλλά και με αποφασιστικότητα να συνεχιστεί το νικηφόρο της σερί της ομάδα μας. Η Αλκή που έρχεται στο ΓΣΠ με στόχο το βαθμολογικό κέρδος πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα αφού έστω και αν την κερδίσαμε εύκολα στον πρώτο γύρο, παραμένει μια καλή ομάδα. Το ότι και αυτοί με τη σειρά τους αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα δεν πρέπει να παρασύρει κανέναν και ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές μας. Όλοι ελπίζουν ότι η διακοπή λόγω εκλογών δε θα επηρεάσει αρνητικά το ΑΠΟΕΛ, το οποίο στον τελευταίο αγώνα με την ΑΕΚ πραγματοποίησε την καλύτερη του φετινή εμφάνιση.

Απομένουν πέντε αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας και το ζητούμενο είναι οι αντίστοιχες νίκες που όχι μόνο θα μας εδραιώσουν στη δεύτερη θέση αλλά θα μειώσουν και τη διαφορά από την κορυφή. Αν θα γίνει αυτό το πιο πιθανό είναi να συμβεί άμεσα αφού την Τετάρτη υπάρχει ο αγώνας Ανόρθωση – Ομόνοια. Αναπόφευκτα και με τη διαφορά στους 8 βαθμούς εξαρτόμαστε και από το αποτελέσματα του πρωτοπόρου, το οποίο αποτέλεσμα όποιο και αν είναι θα βοηθήσει την ομάδα μας.

>

Τα αγωνιστικά προβλήματα είναι λίγο πολύ γνωστά αφού δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Δασκαλάκης, Σεγκιρί, Καψής όπως επίσης και οι τιμωρημένοι λόγω καρτών Μακρίδης και Χατζί. Οι απουσίες αυτές όπως επίσης και αυτή του Ουκρανού πλέον Φερναντές θα φέρουν τις απαραίτητες αλλαγές στο αρχικό σχήμα και κυρίως στην αμυντική γραμμή. Ο Μοραίς ελλείψει άλλου επιστρέφει μετά από καιρό στο αρχικό σχήμα όπου αναμένεται να πάρει θέση δίπλα από τον Μπρόερς. Ο Πίντο σύμφωνα με τα όσα βγαίνουν προς τα έξω θα είναι επίσης ο παίκτης που θα πάρει θέση στη μεσαία γραμμή σε ρόλο αριστερού χαφ.

Τα μάτια και οι προσδοκίες όλων θα πέσουν στον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη ο οποίος θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση ως βασικός και θα είναι ο παίκτης που θα πάρει πολλές προσπάθειες στον οργανωτικό τομέα. Η απουσία του Μακρίδη θα προσθέσει ακόμα περισσότερο βάρος στον ποδοσφαιριστή και μόνον αν έχει ουσιαστικές και ποιοτικές βοήθειες θα μπορέσει να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο του. Ο Ζε Κάρλος είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει στον τομέα αυτό αφού συχνά γυρίζει στη μεσαία γραμμή για να βοηθήσει.

Όποιοι και όπως και αν αγωνιστούν μπορούν με σοβαρότητα και καλή απόδοση να κερδίσουν έτσι ώστε να βάλουμε την απαιτούμενη πίεση στις δυο ομάδες που αγωνίζονται αύριο…

Απρόσμενη ήττα από ΑΕΚ
Το ΑΠΟΕΛ υποτίμησε την ομάδα της Λάρνακας και σαν αποτέλεσμα η σειρά ήρθε στο ίσα αφού η ΑΕΚ πιο αποφασιστική επικράτησε με 86-79. Το ΑΠΟΕΛ από την αρχή έδειχνε έξω από τα νερά του αφού ήταν άστοχο στην επίθεση και χαλαρό στην άμυνα. Η σειρά πλέον πάει στον τρίτο και καθοριστικό αγώνα στο Λευκόθεο όπου η ομάδα μας με τη συμπαράσταση του κόσμου καλείται να κερδίσει αν θέλει να μην τελειώσει πρόωρα και άδοξα η χρονιά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!