Νίκη για χίλιους δύο λόγους

Η προσπάθεια για επιστροφή στην κορυφή ξεκινά σήμερα το βράδυ με την ομάδα μας να καλείται να επιβεβαιώσει τις προβλέψεις που την θέλουν να κερδίζει εύκολα ή δύσκολα τον Ερμή των Φανιέρου και Κασσιανού. Η πρεμιέρα έχει πάντα τις ιδιαιτερότητες της και είναι για αυτό που χρειάζεται προσοχή έτσι ώστε να μην πέσουμε θύμα οποιασδήποτε έκπληξης. Το ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία οπαδών των δυο ομάδων είναι ένα αρνητικό στοιχείο για το ΑΠΟΕΛ και σίγουρα κάτι που κάνει τους φιλοξενούμενους να ελπίζουν. Το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από την απόδοση της δικής μας ομάδας, η οποία καλείται να ξεπεράσει την σωματική και ψυχολογική κούραση από τον αγώνα της Ευρώπης και να παρουσιαστεί έτοιμη.

Όπως αναμενόταν και παρόλο το επίσημο ΑΠΟΕΛ τα μασούσε οι Πίντο και Μποαβεντούρα έμειναν εκτός αποστολής αφού τα μικροπροβλήματα τραυματισμών που αποκόμισαν την Πέμπτη ήταν αρκετά για να τους αφήσουν εκτός προπονήσεων. Αντίθετα ο Αλμέισα είναι στην αποστολή και λογικά θα ηγηθεί σε έναν ακόμα αγώνα των επιθετικών προσπαθειών της ομάδα μας.

Οι τραυματισμοί των δυο προαναφερθέντων καθώς και του Μαρσίνιο που και σε αυτό τον αγώνα δεν υπολογίζεται θα φέρουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα τόσο σε άμυνα όσο και στη μεσαία γραμμή. Ο Ηλία φαντάζει ο πιο πιθανός αντικαταστάτης του Μποαβεντούρα στο αριστερό άκρο της άμυνας εκτός και αν ο Γιοβάνοβιτς επιφυλάσσει έκπληξη τύπου Αλεξάνδρου. Κανένας από τους δυο πάντως δεν έχει αρκετά παιχνίδια πάνω του ενώ εντύπωση προκαλεί ότι ο Κουτσόπουλος είναι σε έναν ακόμα αγώνα εκτός πλάνων.

Στη μεσαία γραμμή τη θέση του Πίντο διεκδικούν οι Σατσιάς, Μιχαήλ και Μπρούσερ, ενώ αν η διάταξη μας είναι με ένα επιθετικό στην κορυφή θα πρέπει κάποιος με πιο πιθανό τον Χαραλαμπίδη να αναλάβει ρόλο αντι Μαρσίνιο. Το ζητούμενο σε τέτοιους αγώνες δεν είναι μόνο το γρήγορο γκολ που θα κόψει τη φόρα των φιλοξενουμένων αλλά η συνεχής προσπάθεια και σοβαρότητα αφού ομάδες σαν τον Ερμή συνεχίζουν να αμύνονται και όταν ακόμα δεχτούν γκολ.

Καταφύγιο σε μπυραρίες και καφετέριες
Μετά την τιμωρίας της έδρας μια πιο αθώα τιμωρία επιβλήθηκε και στους οπαδούς μας αφού ο σημερινός αγώνας θα μεταδοθεί από το LTV Sports 1. Χιλιάδες αποελίστες θα πρέπει να φροντίσουν να είναι παρών σε χώρους που εκπέμπουν το συγκεκριμένο κανάλι και όπως είναι φυσικό οι καφετέριες και οι μπυραρίες στη Λευκωσία θα είναι κατάμεστες.

ΠΑΝΣΥΦΙ:Ευχαριστώ και Απαιτώ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!