Να απαντήσουμε στο γήπεδο

Ο τσάτσος του εκπροσώπου τύπου της Ανόρθωσης έκανε αυτό που έπρεπε και ολόκληρο το Σάββατο αναλώθηκε στο να ερευνούν σχετικοί και άσχετοι για το αν ήταν βάσιμο το δημοσίευμα του protathlima . com . Το ΑΠΟΕΛ έχει πιο σημαντικά πράγματα στην ατζέντα του από τον Παολο Κόστα και τους εκπροσώπους του με τη νίκη επί της Ανόρθωσης να είναι το μοναδικό ζητούμενο. Ο φόβος της διοίκησης της περσινής πρωταθλήτριας ότι μπορεί να βρεθεί στο -7 και παράλληλα να χάσει τις όποιες πιθανότητες έχει για διεκδίκηση του πρωταθλήματος οδήγησε στη διαρροή των όσων γράψαμε για την υπόθεση Κόστα. Το δικό μας καθήκον είναι να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα τη φετινή χρονιά, που δεν είναι άλλο από το να δίνουμε απαντήσεις στον αγωνιστικό χώρο.

Το αγωνιστικό πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν περιλαμβάνει τελικά τον Κοσόφσκι αφού η ίωση με από την οποία ταλαιπωρείται ο Πολωνός δεν του επέτρεψε να προπονηθεί. Αντίθετα η έκπληξη προέκυψε από τον Μιροσάβλιεβιτς ο οποίος μπήκε σε φουλ ρυθμούς τις τελευταίες μέρες γεγονός που του επέτρεψε να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Η κυριαρχία στο χώρο του κέντρου είναι ένας παράγοντας που θα κρίνει πολλά και είναι για αυτό που η απόδοση των παικτών της γραμμής αυτής υα καθορίσει πολλά. Η απουσία του Κοσόφσκι πρέπει να βάζει σε σκέψεις τον προπονητή αφού χάνει ύψος και το ενδεχόμενο να προτιμήσει τη διάταξη 4-4-2 δεν μπορεί να αποκλειστεί. Σε μια τέτοια περίπτωση Ονουάτσι και Ζεβλάκοφ θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα με τους Πίντο, Χαραλαμπίδη, Αλεξξάνδρου και Μοράις να είναι οι επικρατέστεροι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!