Να γίνει και πάλι έδρα

Μόλις μέσα σε ένα χρόνο η ομάδα μας θα έχει την τρίτη της ευκαιρία να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους ομίλους του Europa League και αυτή τη φορά πρέπει να τα καταφέρει. Η πρώτη χαμένη ευκαιρία ήταν πέρσι όταν στον επαναληπτικό του ΓΣΠ με την Μπακού δεν μπορέσαμε να υπερασπιστούμε το 1-1 του πρώτου αγώνα και ήρθε η ντροπιαστική ήττα με 1-3. Η δεύτερη φορά που ο ΑΠΟΕΛ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα του ήταν φέτος με την Μάριμπορ όπου το 1-1, οδήγησε στον αποκλεισμό από τα play offs του Champions League και την εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους του Europa.

O κοινός παρονομαστής των χαμένων ευκαιριών σχετίζεται με τη δυσκολία της ομάδας μας να πετύχει τη νίκη που θέλει μέσα στο ΓΣΠ. Οι υπερβάσεις του ΑΠΟΕΛ βασίστηκαν στο ότι εντός έδρας κατάφερνε να εξασφαλίζει αποτελέσματα που έκαναν όλη την Ευρώπη να συζητά για την ομάδα μας.

Το ζητούμενο λοιπόν την Πέμπτη είναι να εκμεταλλευτούμε και τον παράγοντα έδρα και να στείλουμε τους Βέλγους σπίτι τους με σκυμμένα τα κεφάλια. Για να γίνει και πάλι το ΓΣΠ απόρθητο φρούριο θα πρέπει οι πρωταγωνιστές να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους. Αναφερόμαστε στους παίκτες που πρέπει να παρουσιαστούν πιο αποφασισμένοι από ποτέ. Οι καιρικές συνθήκες είναι μια άλλη παράμετρος που πρέπει να λειτουργήσει υπέρ μας αφού οι Βέλγοι είναι αμάθητοι σε συνθήκες Αυγούστου στη Λευκωσία.

Ο κόσμος όπως και στους προηγούμενους αγώνες έτσι και σε αυτόν θα κάνει το καθήκον του. Το μόνο που ίσως να πρέπει να υπενθυμίσουμε είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ πρέπει και του αξίζει να συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ένδοξη ιστορία του και στους ομίλους του Europa League. Και ο ιδανικότερος χώρος και μέρα για να το πετύχουμε αυτό είναι την Πέμπτη, 29 Αυγούστου στο ΓΣΠ.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!