Να είμαστε έτοιμοι για όλα

Όταν κάποιος δεν νιώθει ικανός να σε κερδίσει στο γήπεδο, όταν νιώθει αδύνατος να αντεπεξέλθει στις περιστάσεις και όταν τον έχουν πλακώσει τα ψυχολογικά του, τότε είναι έτοιμος να χρησιμοποιήσει κάθε αθέμιτο μέσο για να πετύχει τον στόχο του. Είμαστε έτοιμοι να βρεθούμε αντιμέτωποι με όλα αυτά που ετοιμάζουν οι λεμεσιανοί για το παιχνίδι του Σαββάτου; Έχουν αποδείξει στο κυβερνητικό παράρτημα της Λεμεσού ότι δεν διστάζουν να απειλήσουν διαιτητές, παράγοντες, τηλεοπτικούς σταθμούς και διοικούντες για να πετύχουν το δικό τους. Έχοντας εις γνώση τις πρακτικές που έχουν χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής για να παραμείνουν φαβορί στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, δεν θα πρέπει να μας ξενίσει αν χρησιμοποιήσουν και τις πιο ακραίες πρακτικές για να  επηρεάσουν την ομάδα μας.

Οι οπαδοί μας είναι οι μόνοι που γνωρίζουν καλύτερα από όλους πως προσπαθούν οι λεμεσιανοί να δημιουργήσουν κάθε φορά ένα κλίμα τρομοκρατίας. Η διοίκηση έχει υποχρέωση να προστατέψει την ομάδα από όλες αυτές τις ύπουλες ενέργειες που προγραμματίζουν.

Το σημαντικότερο όμως που οφείλουμε να κάνουμε, είναι να προετοιμάσουμε όσο καλύτερα μπορούμε τους ποδοσφαιριστές μας για το τι πιθανών να αντιμετωπίσουν. Όσο έτοιμοι και να είμαστε αγωνιστικά, όσο συγκεντρωμένοι και να πηγαίνουμε στο ντέρμπι της χρονιάς, όσο έμπειροι και να είμαστε από μεγάλα παιχνίδια, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε μια πρωτοφανή ψυχολογική πίεση.

Το τσίρειο βολεύει τους λεμεσιανούς να κάνουν τα γνωστά μπινελίκια τους στον χώρο της φυσούνας, των αποδυτηρίων αλλά και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θυμήθηκαν αυτή την βδομάδα να ακολουθήσουν το πρωτόκολλο των εισιτήριων της προκήρυξης του πρωταθλήματος για πρώτη φορά και δεν μπορούμε να φανταστούμε τί άλλο θα σκαρφιστούν για να αιφνιδιάσουν την αποστολή της ομάδας μας.

Μπορεί τα πιο πάνω να ακούγονται υπερβολικά, και μακάρι να είναι. Καλό είναι όμως να προετοιμαστούμε για τα χειρότερα και ας πέσουμε έξω, παρά να επαναπαυτούμε και να πέσουμε στην παγίδα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!