Σκεφτείτε να πάρει μπρος και ο Αλμέιδα

Μπορεί να είμαστε μια ομάδα που βασίζεται στο σύνολο αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι συγκεκριμένοι παίκτες μπορούν να κάνουν τη διαφορά και πως ο Αλμέιδα είναι η πιο χαρακτηριστική περίπτωση. Όποιον και αν ρωτήσεις θα σου πει χωρίς δισταγμό ότι ο παίκτης βαρόμετρο για την ομάδα μας είναι ο Βραζιλιάνος επιθετικός. Είναι αυτός που είχε καθοριστική συνεισφορά για να μπούμε στους ομίλους και στη συνέχεια αυτός που έκανε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη να στρέψει την προσοχή της πάνω του. Παρόλα αυτά στο πρωτάθλημα παραμένει σκιά του καλού του εαυτού. Αυτό δεν είναι φαινόμενο των τελευταίων μηνών αλλά κάτι που συμβαίνει από την αρχή του πρωταθλήματος. Η πορεία της ομάδας στο Champions League και οι φανταστικές εμφανίσεις του παικταρά έκαναν όλους να κλείνουν τα μάτια στις μέτριες εμφανίσεις του στην Κύπρο. Τον Δεκέμβριο ήρθε ο τραυματισμός του και λίγο αργότερα το προσωπικό του πρόβλημα, οπότε όλοι έπρεπε να κάνουν εκ νέου υπομονή και να στηρίξουν τον παίκτη.

Όλα αυτά έγιναν και πάλι όμως ο Αλμέιδα δείχνει να δυσκολεύεται. Κάποιοι βιάστηκαν να πουν ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να αποδίδει σύμφωνα με τις ικανότητες του στους αγώνες του Champion League κάτι που θεωρούμε τραβηγμένο. Και αυτό γιατί τόσο με την Λυών όσο και με την Ρεάλ οι καλές του στιγμές ήταν μεμονωμένες.

Ο Αίλτον γνωρίζει καλύτερα από όλους ότι μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο ανεξαρτήτως του τρόπου που αγωνίζεται η ομάδα. Ο Γιοβάνοβιτς ξέρει επίσης ότι για να μπορέσουμε να κερδίσουμε μέσα στο Τσίρειο θέλουμε ουσιαστική βοήθεια από το αστέρι της ομάδας.

Σκεφτείτε λοιπόν τι έχει να γίνει αν επιτέλους ο Βραζιλιάνος πάρει μπρος…

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!