Να είμαστε συνεπείς αυτή τη φορά

Μπορεί να υπάρχουν αρκετοί αγώνες μπροστά μας αλλά το ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ σήμερα είναι η νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή και θα στείλει το μήνυμα ότι δεν έχει πρόθεση να κάνει άλλα δώρα στον Απόλλωνα. Οι παίκτες του Φινκ καλούνται να νικήσουν πρώτα από όλα τον κακό τους εαυτό. Όπως φάνηκε και στον προηγούμενο μας αγώνα με το παράρτημα οι παίκτες δεν έχουν το περιθώριο να παίξουν επιλεκτικά. Πάθος, σωστό πλάνο, καλή απόδοση και αποτελεσματικότητα είναι τα βασικότερα στοιχεία που πρέπει να παρουσιάσει η ομάδα μας για να επιβληθεί της Ομόνοιας. Ο Καϊαφας θα επιστρατεύσει το φανατισμό και κάθε μέσο έτσι ώστε να καλύψει τις αγωνιστικές αδυναμίες της ομάδας του και αυτή τη φορά δεν πρέπει να τα καταφέρει.

Τι θα κάνει ο Φίνκ

Ο προπονητής μας θα επαναφέρει τους βασικούς έστω και αν το rotation δούλεψε άψογα στον αγώνα κυπέλλου. Υπάρχουν όμως 1-2 ερωτηματικά που θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα απαντηθούν. Ο Σιέρινταν δεν έχει το εύκολο γκολ αλλά η παρουσία του επιτρέπει στον Τζιμπούρ να λειτουργεί καλύτερα αφού μπορεί να βρεθεί σε θέση βολής πιο εύκολα και υπό καλύτερες προϋποθέσεις. Αν ο Εφραίμ δεν κριθεί έτοιμος για το αρχικό σχήμα ίσως δούμε τον Ιρλανδό να παίρνει θέση βασικού.

Το άλλο θέμα που ίσως να προβλημάτισε τον Φινκ είναι αυτό του δημιουργικού μέσου. Ο Ντε Βινσέτι το παλεύει αλλά ακόμα δυσκολεύεται να σταθεροποιήσει την απόδοση του σε αποδεκτά επίπεδα. Αν αυτό είναι αρκετό για να δούμε τον Γκόμες στη θέση του είναι κάτι που θα ξέρουμε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Η μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδας μας είναι η άλλη πρόκληση αφού θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα και να κρατήσουμε τον αντίπαλο μακριά από την εστία του Χιώτη. Παράδειγμα προς αποφυγή όλα όσα είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο του τελευταίου μεταξύ μας αγώνα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!