Να ζήσεις ρε Θρύλε

Έχουν γραφτεί πάρα πολλά για αυτή την μέρα και θα γραφτούν ακόμα περισσότερα σε μια προσπάθεια να μπει σε λίγες γραμμές το μεγαλείο του ΑΠΟΕΛ. Η 8η Νοεμβρίου είναι κάθε χρόνο τα τελευταία 87 χρόνια μέρα χαράς και περηφάνιας για τους απανταχού οπαδούς της αρρώστιας που δεν έχει ιατρεία.

Το ΑΠΟΕΛ μας συμπληρώνει σήμερα 87 χρόνια από την ημέρα που 40 άτομα μαζεύτηκαν στο μικρό ζαχαροπλαστείο του Xαράλαμπου X’Iωάνου στην οδό Λήδρας, με ένα και μοναδικό σκοπό: Nα είναι μάρτυρες, στη μικρή αυτή φάτνη, της γέννησης του A ΠOEΛ, της ομάδας που δικαίως στην πορεία του χρόνου θα αποκτούσε τον τίτλο του θρύλου! Tου μικρού, τότε, AΠOEΛ, αλλά τον οποίον ο χρόνος θα μετέτρεπε σε Mεγάλο.

Έστω και αν το σλόγκαν «κάτι περισσότερο από ένα σωματείο» είναι άμεσα συνδεδεμένο με την Ισπανική Μπαρτσελόνα στην καρδία του κάθε οπαδού μας αυτό ισχύει και για το ΑΠΟΕΛ. Οι αγώνες των αθλητών του εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου δεν μας έχουν καταστήσει απλώς το Θρύλο του κυπριακού ποδοσφαίρου αλλά και το σωματείο με τις σωστές αρχές και ιδανικά.

Οι προκλήσεις που έχει μπροστά της η ομάδα μας είναι τεράστιες. Η χρυσή τριετία (2009-12) πέρασε και μαζί της εξανεμίστηκαν τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και η σπουδαία ομάδα που έκανε την Ευρώπη να παραμιλά.

Λένε ότι οι κύκλοι κάποιων ομάδων κλείνουν αλλά στην προκειμένη φαίνεται ότι χάθηκε μια μοναδική ευκαιρία για να τεθούν οι σωστές βάσεις που θα επέτρεπαν στον ΑΠΟΕΛ να δημιουργήσει τη δική του αυτοκρατορία στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Σήμερα και καθόλου τυχαία η ομάδα μας ταλανίζεται από διοικητικά προβλήματα  ενώ βιώνουμε εδώ και μήνες την κακή πορεία της ομάδας μας.

Με αφορμή τη συμπλήρωση τα 87χρονα μας θέλουμε να ευχηθούμε να αντιληφθούν όλοι όσοι κρατούν στα χέρια τους το μέλλον του ΑΠΟΕΛ, το βάρος της ευθύνης και την αγωνία του κόσμου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!