Να καθαρίσουμε έξυπνα και σοβαρά

Η καλαθοσφαιρική μας ομάδα αγωνίζεται απόψε στον τρίτο αγώνα για την μάχη των playoffs του κυπριακού πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Απόλλωνα και έχει ως μοναδικό στόχο την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.  Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα μας στις 7μμ και το Λευκόθεο αναμένεται και σήμερα να είναι  κατάμεστο από τους οπαδούς μας. Η ομάδας μας καλείται να αγωνιστεί με σοβαρότητα όπως είχε κάνει και πριν μια ακριβώς εβδομάδα όπου καθάρισε εύκολα το παιχνίδι. Ο Απόλλωνας κατάφερε να περιορίσει τους Μόρισον και Wells στην Λεμεσό, σε αντίθεση με τον πρώτο αγώνα στην Λευκωσία όπου οι δύο παίχτες μας ήταν καταιγιστικοί. Davis και Mokongo έμειναν στους 6 συνολικά πόντους ενώ αυτοί που τράβηξαν πιστόλια στην Λεμεσό ήταν οι Troupe και Kremen με 14 και 15 πόντους αντίστοιχα.

Ο κόσμος χωρίς αμφιβολία θα έχει να επιτελέσει για άλλη  μια φορά τον δικό του ρόλο κάνοντας το Λευκόθεο να βράζει από πάθος.  Ο κόσμος, όπως κάθε χρόνο στα playoffs, ανταποκρίνεται μαζικά και μεταμορφώνει το κλειστό στάδιο της ομάδας μας σε  ένα φανατισμένο κλουβί.

Η προσπάθεια για κατάκτηση του πρωταθλήματος ξεκίνησε από την περασμένη βδομάδα. . Σε αυτή την προσπάθεια θα πρέπει όλοι μας να υπερβάλουμε εαυτό. Ως οπαδοί έχουμε υποχρέωση να σταθούμε με πάθος δίπλα στην ομάδα μας για να καταφέρει να πάρει την νίκη και συνάμα την πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.  Έχουμε ταυτόχρονα υποχρέωση να σεβαστούμε τους κόπους και τα λεφτά που επενδύει το Σωματείο για να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και να αποφύγουμε κάθε ενέργεια που θα στερήσει από τον ΑΠΟΕΛ να αγωνίζεται χωρίς οπαδούς και πολλές χιλιάδες ευρώ.

Είμαστε αρκετά έμπειροι ως οπαδοί και ξέρουμε πώς να μετατρέπουμε ένα γήπεδο σε ηφαίστειο χωρίς να χρειάζεται να δίνουμε αφορμή σε κάθε κομπλεξικό διαιτητή ή και στον καρεκλοκένταυρο πρόεδρο της ομοσπονδίας.

Οι καιροί είναι εξαιρετικά δύσκολοι και θα πρέπει να σταθούμε στο αντάξιοι των περιστάσεων. Με πάθος, τσαμπουκά, σοβαρότητα και σθένος, πάμε να δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να βρεθούμε ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στην διεκδίκηση του τίτλου.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!