Να λάμψει η δική μας αλήθεια

Οι oμονοιάτες και ο Λάρκου, ανέλαβαν τη γνωστή προπαγάνδα, προσπαθώντας να τρομοκρατήσουν την ΚΟΠ, τους διαιτητές, τα Μ.Μ.Ε και όποιον άλλο ασχολείται με το ποδόσφαιρο, λέγοντας από την Παρασκευή ότι θα επιδιώξουν να λάμψει η αλήθεια για τη γνωστή απόφαση. Εμείς ασχολούμαστε μe τα δικά μας και με αφορμή το oμονοιάτικο σλόγκαν περί αλήθειας, ζητούμε από την ομάδα μας να προσπαθήσει για να λάμψει και η αγωνιστική αλήθεια ανάμεσα στις δύο ομάδες. Για μας, αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί να συγκριθεί καμιά ομάδα της Κύπρου με τη δική μας. Ζητούμε να αρχίσει η μεγάλη αντεπίθεση στο πρωτάθλημα από το Παραλίμνι. Ξέροντας όλοι οι αντίπαλοι και εμείς ότι αυτή η έδρα που θα μας φιλοξενήσει ( και μάλιστα θα μας τιμήσει) την Κυριακή, είναι από τις πιο αφιλόξενες και ανεπιθύμητες.

Οι αντίπαλοι περιμένουν ότι θα τους κάνουμε και πάλι τη χάρη να χάσουμε βαθμούς και να μας ξεφύγουν με την αναμενόμενη τους νίκη τη Δευτέρα πάνω σε μια δική τους ομάδα όπως η Σαλαμίνα. Σήμερα είναι μπροστά 6 βαθμούς αλλά ο φόβος τους κυριεύει και για να νιώσουν άνετοι θέλουν να μας ξεφύγουν σε διψήφιο αν είναι δυνατόν αριθμό μέχρι να τους αντιμετωπίσουμε στις 11 Δεκεμβρίου.

Οι ποδοσφαιριστές μας, έδωσαν αφορμές να αμφισβητηθούν κατά πόσο τους ενδιαφέρει να παίξουν στο πρωτάθλημα με τον ίδιο τρόπο όπως παίζουν στην Ευρώπη. Στο Παραλίμνι είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να αλλάξουν το σκηνικό. Μια πιθανή νίκη σε αυτό το παιχνίδι θα σημαίνει πολλά. Πρώτα παίρνουμε τρεις βαθμούς και αν υπολογίσουμε ότι μετά θα νικήσουμε τη Δερύνεια στο ΓΣΠ, τότε πάμε στο ντέρμπι με την oμόνοια και στη χειρότερη περίπτωση θα απέχουμε 6 βαθμούς με πολύ πιθανό να τους μειώσουμε στους τρεις και να αρχίσει να σβήνει ο μύθος ότι μπορεί αυτή η oμόνοια να κατακτήσει πρωτάθλημα.

Για αυτό το λόγο περιμένουμε και ελπίζουμε να αρχίσει η μεγάλη αντεπίθεση που θα μας οδηγήσει ξανά στην κορυφή. Ακούσαμε τις τελευταίες μέρες και μετά το έπος της Αγίας Πετρούπολης, από όλους τους ποδοσφαιριστές να λένε ότι θέλουν να ζήσουν και του χρόνου την εμπειρία για να αγωνιστούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, άρα θέλουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Η πρωτιά έχει ξεχωριστή σημασία

Δεν είμαστε αχάριστοι αλλά νιώθουμε την ανάγκη να το γράψουμε. Όταν έχουμε την ευκαιρία να ανεβάζουμε όσο ψηλότερα γίνεται μια διάκριση, τότε είναι καλά να την αξιοποιούμε. Η κατάκτηση της πρώτης θέσης στον ευρωπαϊκό όμιλο θα σημαίνει το κάτι παραπάνω για την ομάδα μας. Θα έχει ξεχωριστή σημασία και είναι καλό να διεκδικήσουμε και να το πετύχουμε.

Και μην ξεχνάτε. Αποφεύγοντας Μπαρτσελόνα, Ρεάλ δεν αποκλείεται να βρούμε μια ομάδα στον επόμενο γύρο που θα ανοίξει την όρεξη και για τους οκτώ. Ακραίο φαίνεται αλλά καθόλου απίθανο. Πρώτα όμως να τερματίσουμε στην πρώτη θέση και μετά βλέπουμε τι θα γίνει στην πορεία-θαύμα του Τσάμπιονς Λιγκ. Ελπίζοντας ότι μέχρι να παίξουμε στους 16 θα βρεθούμε ξανά επικεφαλής στο δικό μας πρωτάθλημα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!