Να μην διευρύνουμε άλλο το χάσμα.

Το βουβό και άδειο ΓΣΠ θα φιλοξενήσει σήμερα την ομάδα μας σε μια προσπάθεια να ξεκινήσει την αντεπίθεση της στο πρωτάθλημα. Οι θεωρητικά εύκολοι αγώνες μέχρι το ματς με τους χόχους δίνουν την ευκαιρία στον ΑΠΟΕΛ να δημιουργήσει την ροή των επιτυχιών που χρειάζεται για να παραμένει κοντά στους υπόλοιπους μνηστήρες για τον τίτλο. Την ώρα που η ομάδα μας χρειάζεται όσο ποτέ τον κόσμο της για να διατηρήσει τη δυναμική την οποία απέκτησε μετά την κορυφαία εμφάνιση της χρονιάς απέναντι στην Bordeaux, ο κόσμος δυστυχώς δεν θα μπορεί να την βοηθήσει έμπρακτα. Οι περσινές τιμωρίες δεν φαίνεται να έχουν ευαισθητοποιήσει κανέναν και έτσι ο ΑΠΟΕΛ χωρίς κανένας να πράττει κάτι το ουσιαστικό για να ανατρέψει το σκηνικό των κεκλεισμένων αναγκάζεται να αγωνιστεί χωρίς οπαδούς.

Πρακτικά αυτό εξυπακούει ότι ο αντίπαλος παίζει χωρίς να νιώθει την πίεση της έδρας, ο διαιτητής κάνει τα δικά του χωρίς να σκέφτεται την κατακραυγή από την κερκίδα και οι ποδοσφαιριστές δεν απολαμβάνουν τον εκστασιασμό των οπαδών να τους σπρώχνει προς το γκολ. Όλα τα προνόμια που απολαμβάνει μια ομάδα όταν αγωνίζεται στην έδρα της μηδενίζονται όταν οι οπαδοί της δεν βρίσκονται στο πλευρό της. Ταυτόχρονα δημιουργούνται και ένα σωρό άλλα προβλήματα στην προσπάθεια κάποιων από τους οπαδούς μας να βρουν το δίκαιο τους που τους πνίγει όταν τους στερείς το δικαίωμα να βρεθούν στις κερκίδες για να δουν τον ΑΠΟΕΛ.

Χωρίς να έχουμε άλλη επιλογή, είμαστε αναγκασμένοι να το υποστούμε. Αυτή η πρώτη τιμωρία της έδρας είναι η κατάλληλη αφορμή για να ασχοληθούμε έστω και με τόση καθυστέρηση επί του θέματος. Ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται ξεκάθαρες τοποθετήσεις από όλους όσους συμβάλουν στο να στερείται η ομάδα την συμπαράσταση του κόσμου της. Το να αποφεύγουν οι διάφοροι εμπλεκόμενοι στον να ασχοληθούν με σοβαρότητα επί του θέματος, όχι μόνο δεν βοηθά αλλά διευρύνει το πρόβλημα και το χάσμα ανάμεσα στους οπαδούς της ίδιας μας της ομάδας.

ΑΠΟΕΛίστας είναι ο κάθε οπαδός που αγοράζει εισιτήριο για να δει την ομάδα του στο γήπεδο. Η ετσιθελική συμπεριφορά  των οργανωμένων να στερούν το δικαίωμα από κάθε άλλο ΑΠΟΕΛίστα να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας μας είναι εγωιστική και συντείνει στο να μεγαλώνει η κατακραυγή εις βάρος τους από τους υπόλοιπους χιλιάδες οπαδούς που τους αναγκάζουν να βλέπουν τον ΑΠΟΕΛ από την τηλεόραση.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!