Να σώσουμε ότι σώζεται

Κατάθλιψη και πίκρα δημιουργεί σε όλους μας ο βαθμολογικός πίνακας με τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκεια του πρωταθλήματος. Είναι όμως πραγματικότητα ότι το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην τέταρτη θέση και πλέον θα κάνει μάχη με τις όποιες δυνάμεις και ποδοσφαιριστές του έχουν μείνει για να βγει στην Ευρώπη. Η κατάκτηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στο europa league είναι πλέον η πιο ρεαλιστική προσέγγιση για την ομάδα μας αφού οτιδήποτε άλλο δείχνει να είναι εκτός πραγματικότητας. Υπάρχει και το κύπελλο αλλά θα πρέπει και στο θεσμό αυτό να δείξουμε σε τρεις αγώνες εικόνα ομάδας που όχι μόνο θέλει αλλά και μπορεί.

Οι αγώνες κατάταξης αρχίζουν την Κυριακή με αντίπαλο και πάλι το παράρτημα του ΑΚΕΛ σε ένα αγώνα όπου εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα διεξαχθεί χωρίς οπαδούς. Την Τρίτη αναμένεται να επιβεβαιωθεί ότι αυτή θα είναι η τιμωρία μας λόγω των επεισοδίων στο Τσίρειο. Στόχος θα είναι να αποφύγουμε την 3η συνεχόμενη ήττα αφού κάτι τέτοιο θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την απογοήτευση όλων και την μουρμούρα μεγάλης μερίδας του κόσμου.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Και αυτό γιατί στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς τραυματισμοί και το μη φρεσκάρισμα της ομάδας με νέες προσθήκες ανέτρεψαν τα δεδομένα. Δεδομένα που μέχρι πρότινος ήθελαν την ομάδα μας φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο αγώνας με την ομόνοια ήταν μια επανάληψη των όσων βλέπουμε τον τελευταίο ένα μήνα. Παίκτες που να θέλουν αλλά να μην μπορούν και στο τέλος να μην παίρνουν το αποτέλεσμα που ίσως και να άξιζαν.

Κρίμα ο Μίρο
Δεν μας έφταναν όλων των ειδών τα προβλήματα που έχουμε ήρθε και ο καταδικαστικός τραυματισμός του Μιροσάβλιεβιτς. Το τραύμα στον αχίλλειο τένοντα και η αντίδραση του θύμισαν τον προ ημερών τραυματισμό του Μπέκαμ και η σοβαρότητα της κατάστασης σε συνδυασμό με την ηλικία του αγαπημένου μας Μίρου δημιουργούν εύλογα ερωτήματα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!