Να τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε

Έχοντας υπέρ της το σκορ του πρώτου αγώνα η ομάδα μας πάει σήμερα στο Τσίρειο με στόχο να «κλειδώσει» την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Ο ΑΠΟΕΛ έχει ανάγκη την κατάκτηση του κυπέλλου για λόγους που δεν είναι της ώρας να αναλύσουμε και ο αγώνας απέναντι στην Αελ αναμένεται να είναι δύσκολος. Η διαχείριση του 1-0 στον πρώτο αγώνα είναι εύκολη στα λόγια και είναι για αυτό που θα πρέπει οι παίκτες του Δώνη να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι και με ένα αποτελεσματικό πλάνο να πάρουν σκορ-πρόκρισης. Αν θεωρήσουμε ως πιθανότερο σενάριο ότι θα δεχτούμε ένα τέρμα αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες του Δώνη πρέπει να βρουν τον τρόπο να επιτεθούν και να σκοράρουν. Η τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα μας θα κρίνει πολλά και σε κάθε περίπτωση ο στόχος είναι να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα.

Το αγωνιστικό πλάνο

Υπάρχουν 1-2 ερωτηματικά όσον αφορά την αρχική εντεκάδα τα οποία αφορούν τη διάταξη αλλά και το ποιοι παίκτες θα προτιμηθούν. Στο 4-4-2 ο Σαντίν θα έχει παρτνέρ τον Μαντούκα και το ερώτημα είναι ποιος θα καλύψει το δεξί άκρο με τους Μπενασούρ, Ντε Βινσέτι και Χαραλαμπίδη να είναι οι υποψήφιοι. Οι υπόλοιπες θέσεις θεωρούνται κρατημένες από αυτούς που αγωνίστηκαν με τη Σαλαμίνα.

Στην περίπτωση που προτιμηθεί η διάταξη με ενισχυμένο κέντρο και έναν προωθημένο επιθετικό ο Σαντίν θα είναι και πάλι στην επίθεση με έναν εκ των Μπενασούρ ή Ντε Βινσέτι να παίζει μπροστά από τους Μοράις και Βινίσιους. Σε αυτό το σενάριο οι Μαντούκα και Χαραλαμπίδης είναι οι υποψήφιοι για το δεξί άκρο.

Ερωτηματικό ο κόσμος

Το εργάσιμο της ημέρας και η ώρα έναρξης του αγώνα θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στο πόσο κόσμο θα πάρουμε στο Τσίρειο. Έγινε άσκοπα αρκετή φασαρία για το όλο θέμα και το ζητούμενο είναι όσοι ταξιδέψουν να μην αντιδράσουν σε τυχόν προκλήσεις. Όσοι οπαδοί μας βρεθούν στο Τσίρειο θα στηρίξουν την ομάδα η οποία με τη σειρά της μπορεί και πρέπει να ανταποκριθεί στις συνθήκες που θα βρει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!