Οι προεκτάσεις και το μέτρο σύγκρισης

Χωρίς αμφιβολία εμφανίσεις όπως η χτεσινή κουβαλούν πολλά πλεονεκτήματα πέραν της πρόκρισης στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Ο τρόπος με τον οποίο ο ΑΠΟΕΛ επιβλήθηκε πάνω σε έναν αντίπαλο όπως την αελ που πήγε να μας πάρει τον αέρα εδώ και λίγο καιρό, προσθέτει μεγάλη δυναμική και ψυχολογία στην ομάδα μας. Η πολύ καλή παρουσία του ΑΠΟΕΛ στον αγωνιστικό χώρο έστειλε πολλαπλά μηνύματα σε διάφορες κατευθύνσεις.

Πρώτα από όλους, στους συντελεστές της ομάδας μας οι οποίοι είδαν τον ΑΠΟΕΛ μεταμορφωμένο και για πρώτη φορά φέτος τόσο πεισμωμένο, αποφασιστικό και συγκεντρωμένο στον στόχο της πρόκρισης.  Η ενδυνάμωση της ομάδας με την παρουσία του Ντε Βισέντι ήταν εμφανέστατη και κάτι που όλοι μας είχαμε ανάγκη. 

Οι παίχτες νιώθουν ότι η ομάδα είναι πλέον πιο δυνατή και έχει όλα τα φόντα να διεκδικήσει και τους δύο τίτλους. Η ουσιαστική ενίσχυση του Γενάρη θα βοηθήσει τον προπονητή μας να δουλέψει με βάση τις δικές του επιλογές και να κατευθύνει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών. 

Η διοίκηση, μέσα στα οικονομικά πλαίσια που της επιτρέπουν τα δεδομένα στον ΑΠΟΕΛ, έδειξε ότι η σωστή δουλειά και ο καλός προγραμματισμός μπορούν να βοηθήσουν την καταλληλότερη στιγμή τον ΑΠΟΕΛ να μεταμορφωθεί άμεσα  και προς το καλύτερο. Η επιμονή της διοίκησης για απόκτηση του Ντε Βισέντι, παρά τις αρχικές δυσκολίες που παρουσιάστηκαν μάλλον την δικαιώνει!

Χωρίς αμφιβολία η χτεσινή παρουσία του ΑΠΟΕΛ έχει περιλούσει τον γαλαζοκίτρινο κόσμο με νέκταρ ενθουσιασμού που λόγο ΑΠΟΕΛίστικου DNA αγγίζει όπως πάντα τα όρια της υπερβολής! Η εμφάνιση  της ομάδας στο Τσίρειο ανέβασε τον κόσμο μας που έψαχνε απεγνωσμένα λύτρωση από τον γόρδιο δεσμό του γρήγορου αποκλεισμού στο κύπελλο τα τελευταία χρόνια.  Η πρόκριση με δύο νίκες πάνω στην αελ ήταν το καλύτερο γιατρικό και παράλληλα μια ψυχολογική τόνωση ως μέρος της εκδίκησης για τους συνεχόμενους αποκλεισμούς μας τα προηγούμενα χρόνια από τους Λεμεσιανούς.

Ο Δώνης είναι ο πρώτος που πρέπει να εκμεταλλευτεί τις προεκτάσεις  της χτεσινής πρόκρισής και να κτίσει πάνω σε αυτήν. Η συνέχεια είναι ακόμα πιο δύσκολη για την ομάδα μας αφού για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ υπάρχει πλέον μέτρο σύγκρισης η χτεσινή μεγαλειώδης εμφάνιση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!