Να τους κερδίσουμε αυτή τη φορά!

Η Αελ έχει βρει το αντίδοτο και σε συνδυασμό με το ότι σε κανένα από τους προηγούμενους αγώνες δεν είχαμε την απόδοση που μπορούμε έφεραν τον απολογισμό των δυο ηττών και της μιας ισοπαλίας. Το απόγευμα στο Τσίρειο πρέπει να τους κερδίσουμε αν θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου και να μείνουμε ζωντανοί και στο δεύτερο θεσμό που οδηγεί στην Ευρώπη. Πέραν του πρεστίζ που κουβαλά μια κατάκτηση κυπέλλου έχει και τα οφέλη όσον αφορά τη συμμετοχή στο Europa Leage. Τα λέμε αυτά γιατί με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα τους τελευταίους μήνες είμαστε αναγκασμένοι να εξετάζουμε εναλλακτικές πέραν της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Η ήττα από την Ανόρθωση και ο τρόπος που ήρθε μεγάλωσε τον προβληματισμό και την απογοήτευση και καθόλου τυχαία σταμάτησαν και οι μέχρι τότε δηλώσεις παικτών στο επίσημο site. Από τώρα και στο εξής είναι η ώρα των πράξεων και ιδανικά των θετικών αποτελεσμάτων. Ασφαλώς και είναι σημαντικό να βλέπουμε μέσα στο γήπεδο παίκτες που να καίγονται για τη νίκη αλλά αυτό δεν είναι αρκετό αν δεν έρχονται οι νίκες.

Όσον αφορά το σημερινό αγώνα τα δεδομένα μετά το 0-1 του πρώτου αγώνα επιβάλλουν τη νίκη η οποία για να έρθει να πρέπει να βρεθεί το αντίδοτο απέναντι στον μεσοαμυντικό τοίχο των μαύρων της Αελ. Μόνο με κάθετες μπαλιές και ουσιαστικές βοήθειες από τα άκρα θα μπορέσουμε να τους αιφνιδιάσουμε αφού οτιδήποτε άλλο φαντάζει εύκολο για την ομάδα της Λεμεσού. Ακόμα και οι εκτελέσεις πέναλτι!

Οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα θεωρούνται δεδομένες σε μια προσπάθεια να φρεσκαριστεί η ομάδα αλλά και γιατί κάποιοι δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση. Ο Γιοβάνοβιτς προτιμά να μην δεν τον Μοράις να αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας για αυτό και θα περιμένει ακόμα λίγες ώρες ελπίζοντας σε καλά νέα από τον Κακά που ταλαιπωρήθηκε χτες με ίωση. Ο Μποαβεντούρα που δείχνει να μην είναι σε καθόλου καλή κατάσταση είναι μια άλλη περίπτωση παίκτη που σίγουρα προβληματίζει τον προπονητή μας όπως συμβαίνει και με τον Αλμέιδα.

Η επιστροφή του Σολάρι στο αρχικό σχήμα δείχνει πολύ πιθανή αλλά το ζητούμενο είναι να έχει στηρίγματα για να μην βρεθεί μόνος του μέσα στις συμπληγάδες των Ουόν και Τζούνιορ. Ο Ατόρνο είναι και πάλι έτοιμος και ίσως προτιμηθεί αντί του Χαραλαμπίδη στο δεξί άκρο ενώ πολλά θα κριθούν και από την απόδοση του Μαρσίνιο αφού είναι ο πιο δημιουργικός μας παίκτης.

Ερωτηματικό και ο κόσμος

Το εργάσιμο της ημέρας αλλά και η ώρα έναρξης του αγώνα (4.00) κάνουν δύσκολη τη βόλτα στο Τσίρειο για αρκετούς οπαδούς μας που θα ήθελαν να είναι και πάλι στο πλευρό της ομάδας. Όσοι πάνε όμως που δεν θα είναι και λίγοι θα φροντίσουν να ακουστούν καλά.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!