Νιώθει δυνατός και το δείχνει

Το σχήμα και ισοζύγιο δυνάμεων θα έχει το συμβούλιο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ πήρε την τελική του μορφή όπως προκύπτει και από την επίσημη ενημέρωση. Η αναμενόμενη κίνηση είναι η «προαγωγή» του Τάκη Αντωνίου στη θέση του α αντιπροέδρου ενώ ένα νέο άτομο διορίστηκε ως σύμβουλος. Πρόκειται για των Κωνσταντίνο Δημητρίου ο οποίος είναι λογιστής στο επάγγελμα και θα έχει υπό την επίβλεψη του την οικονομική διεύθυνση της εταιρείας. Αναμενόμενη μπορεί να θεωρηθεί και η ενεργοποίηση της σχετικής συμφωνίας που δίνει το δικαίωμα στον πρόεδρο και αντιπρόεδρο του σωματείου να δίνουν το παρών του στις συνεδρίες. Ο Ερωτοκρίτου πορεύεται μόνος του από την άποψη του ότι έκρινε καλύτερο να μην μπουν στο συμβούλιο του άτομα που συγκαταλέγονται στο γκρουπ των μεγαλομετόχων ή άτομα που να έχουν προταθεί από αυτούς. Μια άλλη παράμετρος είναι ότι δεν έχει καν ανάγκη να συμπορευτεί με οποιονδήποτε αφού ο ίδιος συγκαταλέγεται μέσα στους μεγαλομετόχους και όσο δεν έρχεται η μπόρα με την LTV, τυγχάνει και της στήριξης από τον Ξιναρή.

Μετά το ναυάγιο της περίπτωσης Βάσσου Ηλιάδη δεν προχώρησε ούτε αυτή του Χάρη Φωτίου που ήταν ο δεύτερος υποψήφιος για να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Με τον πρόεδρο να ασχολείται καθημερινά με τον προγραμματισμό και να κρίνει ότι η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη και να εξελίσσεται όπως την θέλει κρίνει ότι μπορεί να συνεχίσει με το σημερινό στάτους κβο.

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά ο πανηγυρικός χαρακτήρας που δίνεται σε επικοινωνιακό επίπεδο σε όλα όσα συμβαίνουν μετά της γενικής συνέλευσης είναι για να σταλεί το μήνυμα σε όλους ότι ο Ερωτοκρίτου νιώθει και είναι δυνατός στην μετά Γιοβάνοβιτς.

Η σημειολογία του συμβουλίου

Όσοι ασχολούνται με το θέμα γνωρίζουν ότι ορισμός κάποιου στη θέση του αντιπροέδρου έχει περισσότερο συμβολικό χαρακτήρα παρά οποιαδήποτε αυξημένα καθήκοντα. Με την επιλογή του Τάκη Αντωνίου ο Ερωτοκρίτου στέλνει το μήνυμα ότι ξέρει να εκτιμά και να ανταμείβει όσους τον βοήθησαν. Πέραν τούτο είναι γενικά παραδεκτό ότι ο Αντωνίου είναι ένα από τα πιο αξιόλογα στελέχη.

Ο Ποταμίτης όχι μόνο αποδεικνύεται εφτάψυχος αλλά μπορεί να αισθάνεται και από τους νικητές των διοικητικών εξελίξεων. Ενώ παραμονές της συνέλευσης έφτιαχνε διάφορες συμμαχίες για να έχει λόγο στην επόμενη μέρα τώρα είναι έστω και σαν παρατηρητής μέρος των εξελίξεων.

Ο πρόεδρος του σωματείου και μεγαλομέτοχος στην εταιρεία επιθυμούσε να γίνουν αλλαγές στο ποδοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ και παρόλο που στην ατζέντα του περιλαμβάνονται τα θέματα τηλεοπτικών και γηπεδικού που θεωρούνται δύσκολα βλέπει κάποια άλλα να παίρνουν σάρκα και οστά. Οι αλλαγές για παράδειγμα που έγιναν και θα γίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι κάτι που επιθυμούσε διακαώς

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!